Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Με αφορμή την ομιλία του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Τσιάρα στην Πάρο


Προσωπικά δεν με απασχολεί και δεν με ενδιαφέρει, αν κάποιοι παρεξηγήσουν τα γραφόμενα που θα ακολουθήσουν. 

Υπήρξα πάντοτε μετριοπαθής και συνεργάσιμος με όλες τις κομματικές παρατάξεις με μόνη εξαίρεση  αυτές, που έχουν σχέση με φασιστικά πρότυπα.

Ως δήμαρχος στηρίχθηκα από συμπατριώτες μου που προέρχονταν από όλο το πολιτικό φάσμα και ουδέποτε έκανα διακρίσεις και διαχωρισμούς κατά την ενάσκηση των καθηκόντων μου.

Και τώρα στο προκείμενο.

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και με ομιλητή  τον Γενικό Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστα Τσιάρα, του οποίου η ανεπίσημη παρουσία στο νησί μας είναι συχνή.

Η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί ανοιχτές πολιτικές ομιλίες στο νησί και κάνει πολύ καλά. (Θυμίζω τις ομιλίες του Βασίλη Κικίλια και του Θεόδωρου Φορτσάκη).

Εάν μου το επιτρέψει η υγεία μου, θα παρακολουθήσω την ομιλία του Κώστα Τσιάρα.

 Με ενδιαφέρουν οι πολιτικές θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και κάθε άλλου κόμματος που πιστεύει και στηρίζει το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Ευκταίον θα ήταν για την τοπική μας κοινωνία και πολλαπλά χρήσιμο, εάν και τα άλλα κόμματα οργάνωναν στο νησί μας ανάλογες δημόσιες ομιλίες.

Σε μια εποχή που η παραπληροφόρηση από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα οργιάζει, οι επίσημες θέσεις των κομμάτων παρουσιάζουν πάντοτε ενδιαφέρον για κάθε σκεπτόμενο και προβληματισμένο πολίτη.

Κώστας Αργουζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: