Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Να μην χαθούν για δεύτερη φορά


Πρόκειται για τους δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς που χάθηκαν για την Πάρο, επειδή η δημοτική αρχή αποδείχτηκε ανέτοιμη και υπέβαλε στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου τους σχετικούς φακέλους με ελλείψεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, πρόκειται να βγει νέα προκήρυξη για βρεφονηπιακούς σταθμούς  και εμείς, ως έχουμε δημοσιογραφική υποχρέωση, ενημερώνουμε την δημοτική αρχή, ώστε αυτή τη φορά να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να υποβάλει πλήρεις φακέλους στην Περιφέρεια.

Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για ένα βρεφονηπιακό σταθμό στην Παροικιά και έναν στην τοπική κοινότητα Αρχιλόχου.

Επειδή οι εργαζόμενες μητέρες δεν είναι λίγες και στην Πάρο, καλά θα κάνουν οι τοπικοί μας άρχοντες να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα.

Λεφτά υπάρχουν και είναι χρήματα του ΕΣΠΑ, που σημαίνει ότι ο δήμος για την κατασκευή τους δεν πρόκειται να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ.

Εάν χάσουμε για δεύτερη φορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τότε ευλόγως θα ισχυριστούμε ότι το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». 


Η συγκρότηση ψηφοδελτίου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές μπορεί να περιμένει. Το 2019 είναι ακόμα μακριά και μέχρι τότε μπορούν να γίνουν πολλά, εάν εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας σε έργα υποδομής, που έχει ανάγκη το νησί και ιδιαίτερα η πρωτεύουσά του, η οποία μοιάζει να έχει αφεθεί στην τύχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: