Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Οι βουλευτές μας και οι ανεμογεννήτριες –τέρατα


Οι βουλευτές του νομού μας, παρά το φόρτο εργασίας που έχουν με τη διαρκή παρουσία τους στην ολομέλεια και τις επιτροπές της Βουλής και μάλιστα σε περίοδο δύσκολη για τη χώρα, έχουν χρέος (και όχι απλά με λόγια) να συμπαρασταθούν στον αγώνα της Πάρου κατά των ανεμογεννητριών  - τεράτων.

Οφείλουν να διαθέσουν χρόνο και να παλέψουν μαζί με το λαό, του οποίου είναι εκφραστές, για την αποτροπή του περιβαλλοντικού εγκλήματος που επιχειρείται σε βάρος του νησιού μας.

Από το μέγεθος της προσφοράς τους στην κοινή προσπάθεια, εμείς οι Παριανοί θα τους αξιολογήσουμε και αναλόγως θα κρίνουμε και εκείνους και τα κόμματα που εκπροσωπούν.

Αν πράγματι έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος κι αν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν μαζί μας, αυτό θα φανεί σύντομα, μετά τη συγκρότηση της Επιτροπής Αγώνα και την επίσημη ενημέρωσή τους, ότι εμείς οι παριανοί είμαστε αποφασισμένοι, με όποιο κόστος, να εμποδίσουμε το αποτρόπαιο οικολογικό έγκλημα σε βάρος του τόπου μας.

Τους θέλουμε συμπαραστάτες και συναγωνιστές στις όποιες δράσεις θα αποφασίσει η Επιτροπή Αγώνα, από τις πιο ήπιες, όπως οι συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς, έως τις πιο δυναμικές, εάν αντιμετωπίσουμε κυβερνητική άρνηση.

Η Πάρος σ΄αυτόν τον αγώνα που ξεκινάει και που θα είναι πολυεπίπεδος, ευρηματικός, με διάρκεια και συχνά με ένταση, θα μετρήσει και τους ειλικρινείς της φίλους.

Δεν μας αρκούν τα λόγια και οι βαρύγδουπες δηλώσεις. Στις μέρες μας έχουν χάσει κάθε νόημα.


Μας ενδιαφέρουν οι πράξεις. Και η ώρα των πράξεων για τη σωτηρία του νησιού μας έφτασε. Και αυτό ισχύει για όλους μας. Χωρίς καμιά εξαίρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: