Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Σήμερα καλούμαστε όλοι να δώσουμε δυναμικό και αγωνιστικό παρόν


Η σημερινή μέρα, είναι μέρα ορόσημο για την Πάρο.

Στην αίθουσα του Αρχίλοχου, στις 6,30 το απόγευμα, πραγματοποιείται συνάντηση φορέων και κατοίκων του νησιού, αποφασισμένων να προστατεύσουν τον τόπο μας από μια τεραστίων διαστάσεων οικολογική και οικονομική καταστροφή.

Σήμερα συγκροτείται Επιτροπή Αγώνα με επικεφαλής τον Δήμαρχο, που θα επωμισθεί ένα βαρύ έργο: θα αναμετρηθεί με μεγάλα συμφέροντα, που φρόντισαν να εξασφαλίσουν υπουργικές αποφάσεις και νομικά ερείσματα ερήμην μας.

Το πιο σημαντικό όπλο, που διαθέτει η Πάρος σ΄αυτόν τον αγώνα, είναι η ενότητα και η αποφασιστικότητα των κατοίκων της.

Ο αγώνας, που ξεκινά από σήμερα, ξεπερνά διαχωρισμούς, παρατάξεις, κόμματα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να μας χωρίσει, να μας διασπάσει και να μας απογοητεύσει.

Και ο αγώνας αυτός θα τελειώσει, όταν, οριστικά και αμετάκλητα, θα έχει αποτραπεί σε κάθε περίπτωση ο κίνδυνος εγκατάστασης των ανεμογεννητριών – τεράτων.

Σήμερα καλούμαστε όλοι να δώσουμε δυναμικό και αγωνιστικό παρόν στην απογευματινή συγκέντρωση στην αίθουσα του Αρχίλοχου. 

Η Πάρος από σήμερα μας μετράει  όλους.

Και από το μέγεθος και την ένταση της προσπάθειας του καθένα μας στον κοινό αγώνα για τη σωτηρία της, θα μας αξιολογήσει όλους.


Ας κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά μας και ας τους δώσουμε την υπόσχεση, ότι θα τους παραδώσουμε την Πάρο ανέπαφη, από όσα εγκληματικά προετοιμάζουν σε βάρος της τα αδηφάγα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θελει να μας εξηγησει καποιος απο αυτους που δεν θελουν την αιολικη ενεργεια, γιατι θεωρουν τις ανεμογεννητριες καταρα για το νησι της παρου?

Ειναι η πιο καθαρη μορφη ενεργειας χωρις ρυπους!
Τα μειωνεκτηματα ειναι η κοπη δεντρων για την εγκατασταση *κατι που η παρος δεν εχει* και ο τραυματισμος μεταναστευτικων πουλιων, στην περιπτωση που το αιολικο παρκο κατασκευαστει σε δρομο μεταναστευσης τους. Το τελευταιο δε το γνωριζω.

Οποτε περιμενω απο καποιον που γνωριζει να μας πει γιατι δεν θελουν οι κατοικοι του νησιου αιολικη ενεργεια!

Φιλικα!