Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Εξετάσεις από πνευμονολόγο στο Κέντρο Υγείας Πάρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ευγενική παραχώρηση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σύρου κας Μαργαρίτας Μπουραντά θα επισκεφτεί, το Κέντρο Υγείας Πάρου -Αντιπάρου, ο ιατρός κος Αθανάσιος Παναγιώτου πνευμονολόγος, για εξετάσεις ασθενών που θα γίνουν στο κέντρο μας κατά το χρονικό διάστημα από 6ης έως και 9ης Μαρτίου (2017).

Εκτιμώ ότι το ξεκίνημα της συνεργασίας αυτής θα έχει συνέχεια και με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που ευγενικά θα προσφερθούν για να καλύψουν ανάγκες μας για χρονικά διαστήματα που στη συνέχεια θα ανακοινωθούν και πάντοτε με την έγκριση της κας Διοικήτριας .

Παρακαλώ όπως οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς να απευθύνονται στο τηλεφωνικό μας κέντρο (2284360000) προκειμένου να λάβουν σειρά προτεραιότητας για την εξέταση τους.


Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από μήνα Δεκέμβριο του 2016 λειτουργεί στο Νοσοκομείο Σύρου, ιατρείο ύπνου υπό τον παραπάνω ιατρό κ. Αθανάσιο Παναγιώτου, ειδικό πνευμονολόγο φυματιολόγο
Οι μελέτες ύπνου πραγματοποιούνται στην Παθολογική κλινική του ιδίου Νοσοκομείου (Σύρου) κάθε Τρίτη .

Προκειμένου να πραγματοποιούνται ραντεβού αλλά και για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ όπως επικοινωνούν με την γραμματεία εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου στα τηλέφωνα 2281360634 και 2281360523.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την κα Διοικήτρια και τον ιατρό για την προσφορά τους στους κατοίκους των νησιών μας

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: