Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Με το βαθμό άριστα σπουδαστής του Δημοτικού Ωδείου Πάρου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Στις 25 Ιανουαρίου 2017  διεξήχθησαν οι πρώτες Διπλωματικές  εξετάσεις  του Δημοτικού Ωδείου Πάρου!  Συγκεκριμένα,  ο σπουδαστής του Ωδείου μας Άλντο Λικάφι  της τάξης του Καθηγητή Θέμη Παπαδημητρίου, παρουσίασε το πρόγραμμά του για το Δίπλωμα Κιθάρας.  Ο Σπουδαστής, ξεδιπλώνοντας το μεγάλο ταλέντο του, ερμήνευσε ένα πολύ δύσκολο δεξιοτεχνικά πρόγραμμα με εξαιρετικό τρόπο, αποσπώντας κολακευτικότατα σχόλια από την  εξεταστική επιτροπή την οποία αποτελούσαν διακεκριμένοι Καθηγητές και Σολίστ της Κιθάρας των μεγαλύτερων Ωδείων της Αθήνας.
            Οι εξεταστές  στάθηκαν ιδιαίτερα τόσο στην ερμηνεία του Σπουδαστή όσο και στην τεχνική του, αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του ιδίου και του Καθηγητή του. Επαίνεσαν ιδιαίτερα το ήθος και τον ψυχισμό στην ερμηνεία του Σπουδαστή , γι' αυτό και αποφάσισαν παμψηφεί να του απονείμουν το ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ με το βαθμό ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, προτρέποντας τον να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό, προβλέποντας μια σπουδαία καριέρα.
            Ως Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι τόσο για το Σπουδαστή μας όσο και το υψηλό επίπεδο σπουδών και τη σκληρή δουλειά που επιτελείται στο Ωδείο μας. Συγχαίρουμε ολόθερμα το σπουδαστή μας καθώς και τον Καθηγητή του και ευχόμαστε το Δίπλωμα αυτό να είναι η απαρχή μιας λαμπρής καριέρας που θα μας κάνει όλους υπερήφανους.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.
                                                                     Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου
      Αθανάσιος Μαρινόπουλος                                                                                                            Αικατερίνη Σαβίνο


Δεν υπάρχουν σχόλια: