Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Μπιζάς

Ο Κωνσταντίνος Μπιζάς είναι  ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.
Ο Έπαρχος Πάρου διαδέχθηκε τον Θωμά Σωτρίλλη στην προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατόπιν πρότασης του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και ψηφοφορίας που έγινε στην ειδική συνεδρίαση για την εκλογή νέου προέδρου.

Ο κ. Μπιζάς, σε σύνολο 45 περιφερειακών συμβούλων που ψήφισαν, έλαβε 41 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 4 λευκά.

Υπενθυμίζεται ότι το αξίωμα του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου έχει καθιερωθεί να «μοιράζεται» σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, έτσι μετά την Δωδεκανήσιο Θωμά Σωτρίλλη, ο Κυκλαδίτης Κωνσταντίνος Μπιζάς ανέλαβε για την υπόλοιπη θητεία.

Συγκινημένος ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Σωτρίλλης ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία και ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο καλή θητεία.

Ο κ. Χατζημάρκος έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου προέδρου για τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την θέση του προέδρου και τις υποχρεώσεις της, ενώ για τον καινούριο πρόεδρο τόνισε πως ήταν δύσκολη η επιλογή του κ. Μπιζά ανάμεσα σε άξια στελέχη.

Τέλος, ο νέος πρόεδρος ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και την Πάρο η εκλογή μου στη θέση του προέδρου, αλλά και τεράστια ευθύνη. Θα προσπαθήσω με εντιμότητα να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου. Εκπροσωπούμε τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και καλούμαστε να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν».

Πηγή: CYCLADES24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: