Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM του Λονδίνου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





 Ο Δήμος Πάρου συμμετείχε δυναμικά στη 37η   Διεθνή Τουριστική  Έκθεση World Travel Market.  Πάνω από 50.000 επαγγελματίες, 5.000 εκθέτες και περίπου 3.000 δημοσιογράφοι από 182 χώρες του κόσμου συμμετείχαν σε αυτό το παγκόσμιας εμβέλειας τουριστικό γεγονός που διήρκησε από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο ExCel στο Λονδίνο.

 Η δυνατή και πρωτότυπη καμπάνια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Περιφέρειας Ευρώπης 2019, έστρεψε το παγκόσμιο ενδιαφέρον στα νησιά της περιφέρειας μας. Η Πάρος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια.

 Το ενδιαφέρον για το νησί μας ήταν μεγάλο και τα μηνύματα για την τουριστική περίοδο του 2017 είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα και  η Πάρος έχει γενικά να περιμένει μια καλή χρονιά.

 Οι τομείς που συζητήθηκαν ως επί το πλείστον με τους πράκτορες, επιχειρηματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους, bloggers αλλά και απλούς επισκέπτες ήταν οι ομορφιές του νησιού, οι παραλίες, η φύση και η παράδοσή του, η θάλασσα και οι δραστηριότητες, η ιστορία του, η τοπική γαστρονομία, αλλά και σε επίπεδο καταλυμάτων υπήρξε πολύ έντονο ενδιαφέρον για τα boutique hotels και family hotels. Ένα άλλο θέμα που ενδιέφερε πολύ τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες ήταν το νέο αεροδρόμιο και η συνδεσιμότητα (ακτοπλοϊκή – αεροπορική) της Πάρου με γειτονικά νησιά.

 Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος κ.  Χρήστος Χριστόφορος και η ειδική σύμβουλος Δημάρχου κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη.

 Ευχαριστούμε τέλος την visitgreeceabove.com και τον Νίκο Φραγκόπουλο για την δωρεάν παραχώρηση βίντεο για την καλύτερη προβολή του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: