Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συμμετοχή Δήμου Πάρου στις Διεθνείς Eκθέσεις Τουρισμού Philoxenia 2016 και Greek Tourism Expo 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει δυναμικά την συμμετοχή του σε τουριστικές εκθέσεις όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα με την παρουσία του στις δύο  Ελληνικές Διεθνείς  Εκθέσεις Τουρισμού την Philoxenia 2016 και τη Greek Tourism Expo 2016.

Η 32η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2016 διεξήχθη από18 έως 20 Νοεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Πάνω από 5.500 επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν μεταξύ εμπορικών επισκεπτών και εκθετών μέσα σε ένα μόλις τριήμερο, ανοίγοντας τον δρόμο για τη σύναψη συμφωνιών. Οι συνολικά 621 εκθέτες, οι 383 hosted buyers από 34 χώρες και τα περισσότερα από 20.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που καλύφθηκαν συνέθεσαν το προφίλ της Philoxenia 2016 που ήταν η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας.

Η 3η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Νοεμβρίου 2016 στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας. Η συγκεκριμένη έκθεση φιλοξένησε 120 hosted byers από 35 χώρες. Παρόλο που πρόκειται για μια σχετικά καινούργια έκθεση τα μηνύματα για την πορεία της είναι άκρως ενθαρρυντικά και αισιόδοξα.

Ο Δήμος Πάρου συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Το stand της Πάρου δέχθηκε μεγάλη επισκεψιμότητα όχι μόνο από δημοσιογράφους, bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και από το κοινό, εστιάζοντας κυρίως στον θεματικό τουρισμό, την παράδοση και τις δραστηριότητες, κάτι για το οποίο η Πάρος ενδείκνυται.

Κύριο μέλημα του Δήμου Πάρου είναι η στοχευμένη τουριστική  προβολή του νησιού και η συνέχιση της στήριξης κάθε προσπάθειας και δράσης ανάδειξης του ως εναλλακτικό τουριστικό προορισμό.


Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν: στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού  η Philoxenia 2016  ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος  και στην Διεθνή Έκθεση Greek Tourism Expo 2016 o Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαλαματένιος και η υπάλληλος του Δημοτικού Γραφείου Τουρισμού κ. Αλεξάνδρα Μπαρμπαρή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: