Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Μια δήλωση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Χανιώτη που πρέπει να μας προβληματίσει όλους


" Κε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Για άλλη μια φορά, με λύπη μας, διαπιστώθηκε η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου.

Σήμερα στην ημερήσια διάταξη καλούμαστε να συζητήσουμε και να ψηφίσουμε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πάρου για το 2017. Ένα κορυφαίο θέμα, που αφορά τα έργα που η δημοτική αρχή προτείνει στο Δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση .

Στο φάκελο που μας παραδώσατε, το σημαντικό αυτό θέμα όπως παρουσιάζεται, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Είναι ελλιπέστατο, αφού δεν συμπεριλαμβάνει ούτε τις αποφάσεις των Δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, ούτε την απαραίτητη ανάλυση των προτεινόμενων έργων προς ψήφιση ούτε καν των συνεχιζόμενων έργων.

Κε Πρόεδρε, η απαξίωση των δημοτικών συμβούλων είναι άνευ προηγουμένου. Δυστυχώς, η σοβαρότητα λείπει εντελώς από αυτή τη Δημοτική Αρχή.

Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη χρονιά με αποτέλεσμα σύσσωμη η Αντιπολίτευση να διαμαρτυρηθεί έντονα και να μας δοθεί η υπόσχεση ότι δεν θα επαναληφθεί…

Κατόπιν αυτών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, θα απέχω από την συνεδρίαση.

Δεν θα σας ακολουθήσω στην λογική της προχειρότητας, της απαξίωσης και της υποβάθμισης του πιο σημαντικού θεσμικού οργάνου.

Μαρία Χανιώτη,
Δημοτική Σύμβουλος

Ενιαία Κίνηση Πολιτών , Ενότητα για το Μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια: