Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Σήμερα η διανομή τροφίμων από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΘΕΜΑ : Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

          Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ,   θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου διανομή νωπών προϊόντων ( κοτόπουλα )  στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ , σε όσους είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Δήμο Πάρου και στο Δήμο Αντιπάρου και έχουν εγκριθεί.
  
          Η διανομή θα γίνει την Τετάρτη 02.11.16 και ώρα 10.00 - 12.00 από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου στην επιχείρηση:<< Δημήτρη & Φλώρας Μαούνη >>, που βρίσκεται στον περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας Παροικίας Πάρου.

Επειδή το προϊόν είναι ευαίσθητο ( φυλάσσεται στην παραπάνω επιχείρηση που διαθέτει επαγγελματικά ψυγεία ) παρακαλούμε τους δικαιούχους να προσέλθουν την ακριβή ώρα για την οποία  έχουν ειδοποιηθεί-ενημερωθεί- τηλεφωνικά  από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Πάρου.

Όσα προϊόντα μείνουν αδιάθετα θα δοθούν την Τετάρτη το μεσημέρι (02.11.16) στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο <<Παναγία Εκατονταπυλιανή>>.

Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, ενώ οι δικαιούχοι θα προσέρχονται κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποίησης από την υπηρεσία μας.
                                                           
                                                                      Ο Έπαρχος Πάρου - Αντιπάρου
                                                                                   

                                                                                Κων/νος Ν. Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: