Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Πάρου διεκδικεί δυναμικά την διοργάνωση της «Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 2017»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, με την Πρόεδρο κ. Μαρία  Βενέτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Δεσύπρη  και τα Μέλη κ.κ. Δημήτρη Βαμβακούση και Κώστα Ματθαίου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου  στο Δημαρχείο Πάρου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Δώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Θανάσης Μαρινόπουλος, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χαράλαμπος Μαλινδρέτος, η Πρόεδρος του Πάρκου Πάρου κ. Ελισάβετ Παπαζώη και εκπρόσωποι των θεατρικών ομάδων του νησιού που είναι μέλη της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου κ.κ. Γιώργος Γεμελιάρης, Ελένη Δερμεντζόγλου, Μαρία Κορδονέλλη, Μαργαρίτα Μαλαματένιου και Μαρία Περαντινού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της υποψηφιότητας της Πάρου ως τόπος διεξαγωγής της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με τους θεατρικούς συλλόγους του νησιού έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την διεκδίκηση της διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η οποία θα αποτελέσει σημείο-σταθμό για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.   


Η Πάρος πληροί τις προϋποθέσεις, όντας ένα νησί όπου οι τέχνες και ιδιαίτερα το θέατρο ανθούν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ένα νησί με αξιόλογο αριθμό ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων καθώς και θεατρικών χώρων μα πάνω από όλα ένας τόπος γεμάτος ιστορία και πολιτισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: