Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ο χρόνος είναι λίγος γι΄αυτά που έρχονται

Όλα τα ετοίμασαν από καιρό, οι έμποροι των εθνών, οι λίγοι που κυβερνούν αθέατοι, οι ρυθμιστές του κόσμου τούτου.

Ήταν τότε που διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία και χτύπησαν ανελέητα το ορθόδοξο έθνος των Σέρβων.
Και όταν δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τα άνομα σχέδιά τους, που έφταναν μέχρι τη Θράκη, επειδή οι Σέρβοι αντιστάθηκαν σθεναρά, έβαλαν σε ενέργεια το άλλο τους σχέδιο, την οικονομική μας εξουθένωση.

Και τα κατάφεραν με ευθύνη σημαντικότατης μερίδας του πολιτικού κόσμου.

Ένταξη στο ευρώ με ψεύτικα στοιχεία, ολυμπιακοί αγώνες,  διαφθορά, αλόγιστοι δανεισμοί και τα αργυρώνητα κανάλια σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας κοιμίζουν με αληθοφανή ψέματα, κάνοντας το άσπρο μαύρο.

Και αφού οι ισχυροί της γης, έβαλαν τη χώρα μας σε ρότα καταστροφής, άρχισαν να διαλύουν μία μία τις χώρες της Βόρειας Αφρικής ονομάζοντας το σχέδιό τους με το ελπιδοφόρο «Αραβική άνοιξη».

Κατέστρεψαν τη Λιβύη, προκάλεσαν στην Αίγυπτο εμφύλιο που ακόμα μαζεύει τα κομμάτια της και τώρα διαλύουν τη Συρία με εκατόμβες νεκρών και με κύματα προσφύγων  που έφτασαν κατά χιλιάδες στη χώρα μας προσθέτοντας άλλο ένα σοβαρότατο πρόβλημα, στα πολλά που έχουμε.

Και ο καταστροφικός κύκλος του αίματος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Μετά τη Συρία επιχείρησαν να αποσταθεροποιήσουν τελείως την Τουρκία, για να φέρουν την κρίση πιο κοντά στα Βαλκάνια, από όπου θα περάσουν οι αγωγοί πετρελαίου.

Και μετά; Σειρά έχουν τα Βαλκάνια και η Χώρα μας με τη Θράκη και το Αιγαίο στο στόχαστρο.

 Και εμείς, ο λαός, οι πολιτικοί μας, η Εκκλησία μας, ο πνευματικός κόσμος, όλοι μας πιαστήκαμε στην παγίδα που μας έστησαν.

Χάσαμε από τα μάτια μας τη μεγάλη εικόνα, που είναι η πατρίδα μας και ασχολούμαστε με πολλές μικρές εικόνες, με το μικρόκοσμό μας, όταν ο γεωπολιτικός χάρτης της περιοχής μας αλλάζει με τρόπο βίαιο.

Παρακμή και κρίση παντού. Απαξιωμένη η πολιτική από καιρό. Το ίδιο και η δικαστική εξουσία. Ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, με ελάχιστες εξαιρέσεις, στην υπηρεσία της παραπληροφόρησης.  Η ιεραρχία της Εκκλησίας μας σε εσωστρέφεια με τις βυζαντινές ίντριγκες να κυριαρχούν.  Η μεγαλοαστική τάξη στην υπηρεσία των ξένων συμφερόντων με σκάνδαλα πάσης φύσεως. Η μικροαστική και αστική τάξη της χώρας σε διάλυση και ο λαός σε απόγνωση και κατάθλιψη.

Εδώ που φτάσαμε αναζητούνται Έλληνες, έτοιμοι να θυσιαστούν για την πατρίδα.
Αναζητούνται απόστολοι που θα αφυπνίσουν το Έθνος, χωρίς ακροδεξιά ή ακροαριστερά ιδεολογήματα. Πριν να θρηνήσουμε μια νέα μικρασιατική καταστροφή.

Ο χρόνος είναι λίγος γι΄αυτά που έρχονται και αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά για τη θωράκιση της χώρας μας. Αρκετές οι χαμένες πατρίδες από τα δικά μας εγκληματικά λάθη.

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε το καθολικό ΟΧΙ των Ελλήνων, που δημιούργησε το Αλβανικό Έπος και λίγο αργότερα την Εθνική Αντίσταση ενάντια στη ναζιστική και φασιστική κατοχή.

Ας είναι αυτά τα δύο πιο σημαντικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας μας ο οδηγός μας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τους φανερούς και κρυφούς εχθρούς  του Έθνους μας. 

Ένας καλόγερος, πρόσφατα, εδώ στην Πάρο, σε συνάθροιση πιστών, βροντοφώναξε «ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ» και ο κόσμος τον επιδοκίμασε.


Ελπίδα υπάρχει ακόμη και η πίστη στο Έθνος των Ελλήνων είναι ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: