Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ανοικτή επιστολή προς τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Παιδιά, τα καταφέρατε θαυμάσια και μπράβο σας.

Η οργάνωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί, με απόντα τον μηχανισμό του Δήμου δεν ήταν απλή υπόθεση. 

Πως βρέθηκαν τα mail  και τα τηλέφωνα των φορέων, πως γνώριζαν οι υπουργοί τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη μας και του ευχήθηκαν, ο βασιλικός και το εικόνισμα, η εκφωνήτρια, ο συντονιστής στη συνάντηση των φορέων με τον πρωθυπουργό, όλα είχαν οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμα και το ιστορικό του πολύπαθου έργου γνώριζαν με λεπτομέρειες οι εξ Αθηνών αφιχθέντες.

Αποδείξατε, ότι, εάν θέλετε, μπορείτε να προσφέρετε με άριστο οργανωτικό τρόπο τις υπηρεσίες σας προς το κόμμα, παρά την απώλεια αξιόλογων στελεχών που προσχώρησαν στη ΛΑΕ του συντρόφου Λαφαζάνη ή πήγαν στο σπίτι τους και ασχολούνται με τον κήπο τους ή με το διαδίκτυο.

Μετά τα όσα επαινετικά εκτέθηκαν, που σας εξέθεσαν θετικά, δεν έχετε καμιά δικαιολογία και κανένα άλλοθι για να μην ασχοληθείτε με τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Είναι από τα πρώτα μελήματά σας, κατά την άποψή μου, η γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στη δημοτική αρχή του τόπου μας και τους υπουργούς του συγκυβερνώντος κόμματος.

Η συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να εγκαινιάσει ένα έργο, που εν πολλοίς η δημιουργία του διαχρονικά οφείλεται στο Δήμο της Πάρου, με το Δήμαρχο να είναι απλά προσκεκλημένος, δεν τιμά ούτε την κυβέρνηση ούτε το Δήμο.

Ενδεχομένως το φταίξιμο να οφείλεται και στα δύο μέρη. Ενδεχομένως να οφείλεται αποκλειστικά στο Δήμο.

Η κρίση που άκουσα, από έμπειρο πολιτικό πρόσωπο είναι ότι η μεν κυβέρνηση που είναι το ισχυρότερο μέρος επέδειξε μικροψυχία και ο Δήμος, ως μη όφειλε, εμφανίστηκε ως κομματικό ενεργούμενο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ένα άλλο μέλημά σας είναι η άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση να υλοποιήσει τα υπεσχημένα.

Γιατί, εάν αδιαφορήσει και όσα ακούστηκαν στα εγκαίνια αποδειχτούν «έπεα πτερόεντα» δηλαδή λόγια του αέρα, τότε εσείς πρώτοι στο νησί θα είστε που θα υποστείτε τις συνέπειες και το γιουχάισμα.

Όπως αντιλαμβάνεστε σας περιμένει πολλή δουλειά και κάποιοι πρώην σύντροφοί σας, περιμένουν στη στροφή.

 Τους είδατε με αφορμή τις αμετροέπειες του Λευτεράκη. Την ώρα που τον κερνούσαν καφέ και με περισσή ευγένεια οι άνδρες του Α.Τ., οι πρώην σύντροφοί σας μιλούσαν για το αστυνομικό κράτος της δεξιάς της 10ετίας του ΄50, όπου όταν άκουγες για προσαγωγή στο τμήμα έτρεμε η καρδούλα σου γι΄αυτό που σε περίμενε.
Στριφώστε τα μανίκια και πιάστε δουλειά  από τώρα που το πράγμα είναι ακόμα ζεστό. «Στη βράση κολλάει το σίδερο» λέει ο σοφός λαός μας.
Φιλικά

Πάροικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: