Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Aπάντηση σε σχόλιο της Αντιδημάρχου

Αγαπητή Δώρα,

Γνωρίζεις την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου για τη δουλειά που προσφέρεις καθημερινά στο Δήμο μας, αλλά και για την ευγένεια που σε διακρίνει.

Δεν γνώριζα ότι κρατούσατε πρακτικά, γι΄αυτό θα ήθελα ένα αντίγραφο, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, για να το συνυπογράψω, σε περίπτωση που έχουν αποδοθεί σωστά τα όσα σας είπα.

  Όσον αφορά τον Υπουργό που σας είπε ότι θα είναι τη Δευτέρα στην υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους και ότι μετά ακύρωσε την άφιξή του, προφανώς κάτι μεσολάβησε και εκτιμώ ότι δεν ήταν ο φόρτος εργασίας.

Καταθέτω ότι πράγματι δεν μιλήσατε για εγκαίνια εσείς, αλλά για υποδοχή, που τελικά επί της ουσίας ήταν ανεπίσημα εγκαίνια κατά τη δική μου άποψη.


Μετά την Παρασκευή, εάν το επιθυμείτε και εσείς, θα σας επισκεφθώ στο Δήμο γιατί έχουμε να πούμε πολλά, με γνώμονα το συμφέρον της Πάρου, αλλά  και για την αυτοδιοικητική πορεία του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Κώστας Αργουζής

1 σχόλιο:

πρώην πιτσιρικάς είπε...

Κύριε Αργουζή

Η ευθύτητα που σε διακρίνει συνήθως, παρατηρώ ότι κάποτε-κάποτε παραμερίζεται. Ας πούμε ότι είναι κατανοητό σε κάποιες περιπτώσεις, παρόλο που δεν το αποδέχομαι εύκολα. Εκεί όμως που όχι μόνο δεν είναι απαραίτητο, αλλά αντίθετα σε ζημιώνει προσωπικά, γιατί θα πρέπει να εμφανίζεσαι γαλαντόμος?
Μπορώ να κατανοήσω όλες τις σκοπιμότητες από ανθρώπους που κάτι προσδοκούν από κάποιους. Όμως δεν είσαι στη κατηγορία αυτή, ακόμα και για λόγους ηλικιακούς. Εκτός αν η απόκτηση "του αντίγραφου των πρακτικών" απαιτεί ειδικό τρόπο έκφρασης, κάτι που δεν θέλω να το πιστεύω.
Ειλικρινά κάποιες φορές δεν σε κατανοώ παρόλο που δεν είμαι άσχετος με την πολιτική. Ξέρεις, οι σαπουνόφουσκες έχουν ζωή λίγων δευτερολέπτων και μόνο "η πιτσιρικαρία" ασχολείται μαζί τους. Εμείς τώρα μεγάλοι άνθρωποι.........!