Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η δικαστική περιπέτεια του νέου αεροδρομίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας ( 3η συνέχεια)


Αμέσως έθεσα υπόψη το κείμενο της εισήγησης Καραμανώφ στην τότε υπουργό Αιγαίου Ελισάβετ Παπαζώη, λόγω της σοβαρότητας του περιεχομένου του, η  οποία συγκάλεσε σύσκεψη στις 22-5-98 στο γραφείο της με παρόντες το Δ/ντη  και την Τεχνική Υπηρεσία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, εκπροσώπους του ΥΠΕΧΩΔΕ, τους δικηγόρους  των υπουργείων ΠΕΧΩΔΕ, Μεταφορών  και του Δήμου, το Έπαρχο Νίκο Αρκουλή και τον υποφαινόμενο.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης και συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η σύσκεψη τη Δευτέρα 25-5-98.

Στο μεταξύ στην Πάρο στις 24-5-98 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων στο Επαρχείο και μετά την ενημέρωση που έγινε, αποφασίστηκε η Επιτροπή Αγώνα, που είχε συσταθεί μετά την προσφυγή στο ΣτΕ, να αναχωρήσει για την Αθήνα για να πάρει μέρος στη σύσκεψη της Δευτέρας και να προσκομίσει 2 έγγραφα. Το ένα της Επιτροπής Αγώνα που υπογράφονταν από το Έπαρχο και το Δήμαρχο και το άλλο που είχε υπογραφεί από τον Μητροπολίτη μας, το σύνολο της Τ.Α. της Πάρου και από φορείς. 
Με τα έγγραφα ζητείτο η ανάκληση των κοινών αποφάσεων του ΥΠΕΧΩΔΕ και του ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ κατά των οποίων είχαν προσφύγει οι κάτοικοι της περιοχής.

Τα έγγραφα












Δεν υπάρχουν σχόλια: