Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

                                                                                                                 Πάρος22/01/2015         
Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
κ. Δήμαρχε,

Τρείς μέρες πριν τις Βουλευτικές Εκλογές θυμηθήκατε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Υγείας και Περίθαλψης στη Πάρο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι σας έχει ζητηθεί από Δημοτική Παράταξη και από το Συντονιστικό της Υγείας ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, από τον περασμένο Οκτώβριο και ότι δηλώσατε ότι η συνεδρίαση αυτή θα γίνονταν στα μέσα του Δεκεμβρίου, δέσμευση που δεν τηρήσατε.

Επισημαίνουμε ότι η εσπευσμένη σημερινή σύσκεψη, 3 μέρες πριν τις Βουλευτικές Εκλογές, που συμπίπτει με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας και την παρουσία υποψηφίων βουλευτών της στη Πάρο, είναι εκ του πονηρού και στοχεύει στη δημιουργία ακροατηρίου για μικροπολιτικούς σκοπούς και όχι στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων στο χώρο της Υγείας.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω σας θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε και συμμετείχε σε όλες τις κινητοποιήσεις των Παριανών και Αντιπαριωτών τόσο στη Πάρο όσο και στην Αθήνα, με κορυφαία την οργάνωση του Τοπικού Δημοψηφίσματος που είχε καθολική συμμετοχή.

Η Συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ αγνόησε το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος με συνέπεια τη τραγική και θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το Κέντρο Υγείας σήμερα, με σοβαρές ελλείψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και το αξονικό τομογράφο εκτός λειτουργίας από το 2014.

Για όλα τα παραπάνω ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη μικροπολιτική συμπεριφορά των εμπνευστών της σημερινής εκδήλωσης που χρησιμοποίησαν τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας για να καρπωθούν Κομματικά Οφέλη.

Το Γραφείο Τύπου

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: