Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΟΜΙΛΙΑ ΓΟΥΡΔΟΥΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Πάρου μίλησε, χθες Τετάρτη 21/01/'15 ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Γουρδούκης Ηλίας.
 
 Ο Γουρδούκης Ηλ. ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και μετά αναπτύχθηκε ένα πλούσιος και γόνιμος διάλογος με τους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης.
 
 Ο Γουρδούκης Ηλ. αναφέρθηκε στους τέσσερις πυλώνες του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης επικεντρώνοντας κυρίως στον πυλώνα της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, στον πυλώνα της επανεκκίνησης της οικονομίας και της φορολογικής δικαιοσύνης και στον πυλώνα για την ανάκτηση της εργασίας.
 
Τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι ΔΕΥΑ που διαχειρίζονται το νερό, που είναι φυσικό αλλά και  κοινωνικό αγαθό, δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν.
 
Η μέθοδος της απαξίωσης των δημοτικών επιχειρήσεων προκειμένου να περάσουν σε ιδιώτες σε εξευτελιστικές τιμές θα σταματήσουν με μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε στους εργαζόμενους, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει καθαρή εντολή στις εκλογές της 25ης Γενάρη. Η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την πλήρη εφαρμογή του προγράμματός του χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.
 
Τόνισε τη σταθερή και αταλάντευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία τους, για το σεβασμό της αυτονομίας τους, για την αναγκαιότητα ανάπτυξης ενός ισχυρού λαϊκού κινήματος προκειμένου την κυβερνητική αλλαγή να ακολουθήσει η κοινωνική αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: