Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΚΕ: "Η ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ"

Πριν από δυο περίπου μήνες ο Δήμαρχος Πάρου δεσμεύτηκε για μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στην Πάρο. Αυτή η συνεδρίαση μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί . Αντίθετα πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τα πολιτικά κόμματα ώστε αυτά να εκθέσουν τις απόψεις τους για την Υγεία, μόλις 3 μέρες πριν από τις εκλογές !!!

 Είναι δικό του φυσικά πρόβλημα να πείσει τον παριανό λαό, ότι η συνάντηση αυτή δεν σχετίζεται με την προεκλογική επίσκεψη  του Υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση και την δυνατότητα επαφής του με τοπικούς παράγοντες και φορείς. Είναι δικό του επίσης θέμα να πείσει τους παριανούς πολίτες ότι δεν είναι υποχείριο αυτών που πολιτικά στήριξαν την εκλογή του.  Δικό μας θέμα είναι, ότι για μια ακόμα φορά πίσω από την πολιτική ανεξαρτησία που ο ίδιος επικαλείται , βρίσκεται η εξάρτηση του από  την κυβερνητική πολιτική που  ο τόπος και ο λαός μας εκτός από δυστυχία δεν έχουν τίποτε άλλο να περιμένουν. Να θυμίσουμε τις υποσχέσεις κατασκευής νοσοκομείου από τον πρώην Υπουργό και νυν Επίτροπο στην ΕΕ Δ. Αβραμόπουλο; Τις πρόσφατες κυβερνητικές υποσχέσεις για την ολοκλήρωση του αεροδρομίου, που αποδείχθηκαν κάλπικες; Τον αξονικό τομογράφο που ήρθε επειδή κλείσανε τα θεραπευτήρια του ΙΚΑ στην Αθήνα και σαπίζει στα αζήτητα; Την κάλυψη των κενών του Κέντρου Υγείας που κινδυνεύει να μείνει χωρίς κανένα γιατρό:

Τα νησιά μας και οι κάτοικοι τους τα τελευταία χρόνια βιώνουν την πλήρη κατάρρευση των δομών της δημόσιας υγείας. Εμείς σαν «Λαϊκή Συσπείρωση» και σαν ΚΚΕ ήμασταν  μπροστάρηδες στην οργάνωση του αγώνα του παριανού και αντιπαριώτικου λαού, παρόντες στη συμμετοχή των κινητοποιήσεων του.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να παραβρεθούμε σε μια προεκλογική φιέστα. Τις δικές μας τις θέσεις ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, τις έχουμε καταθέσει στους κατοίκους των νησιών μας εδώ και πολύ καιρό. Πολλές από αυτές τις θέσεις οι κάτοικοι τις έχουν υιοθετήσει μέσα από τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου και των συγκεντρώσεων.

Ας απολογηθούν στο παριανό λαό σήμερα αυτοί που δεν έβγαζαν ούτε ένα μήνυμα συμπαράστασης την ώρα του αγώνα μας, γιατί με νύχια και με δόντια στήριζαν την πολιτική της «δημοσιονομικής εξυγίανσης», δηλαδή την πολιτική της εξαθλίωσης μας.

Εμείς εκείνο που λέμε στους παριανούς και τις παριανές είναι ότι τα προβλήματα και στην υγεία  την επόμενη των εκλογών θα είναι εδώ. Ας  κάνουμε  με τη ψήφο μας το ΚΚΕ πιο δυνατό στη βουλή και το λαό, για να έχουμε αύριο το δικό μας αποκούμπι, τη δική μας ελπίδα.

 

Πάρος 21-1-15

Δεν υπάρχουν σχόλια: