Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Ανταπόκριση και σχολιασμός από τον Blog-plak



Κύριε Διαχειριστά,

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, παρέστην στη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του στο νομό μας.

Ήταν όλοι τους άνθρωποι σοβαροί. Ένας καθηγητής, ο δικός μας Ηλίας Γουρδούκης, μία καθηγήτρια από την Κέα, η Άννα Μαυρουδή, ένας γιατρός, ο Νίκος Μανιός, από τη Νάξο, ένας αρχιτέκτονας ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, από την Τήνο, ένας δικηγόρος ο Αντώνης Συρίγος, από τη Σύρο και ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος από τη Μήλο.

Το εκλογικό κέντρο ήταν γεμάτο και είχε κόσμο και έξω από την αίθουσα, που με την παρουσία του έδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική και στην Πάρο.

Μίλησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ίσως λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε, κάνοντας αναφορά στο χρέος και στη διαπραγμάτευσή του από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του κόμματος και σκόρπισαν αισιοδοξία στο ακροατήριο για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πλέον ομολογημένη και από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης αλλά και από τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. το γνωστό μας Γιώργο Κύρτσο.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ  Θανάση Μαρινόπουλου που εκπροσώπησε το Δήμαρχο αλλά και άλλων εκπροσώπων φορέων, όπως αυτή του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, Νίκου Τσιγώνια.

Οφείλω να πω ότι δεν με αιφνιδίασε η δική σας παρουσία στη συγκέντρωση και μάλιστα στα πρώτα καθίσματα.

Με αιφνιδίασε όμως, ότι πήρατε το λόγο αμέσως μετά τις ομιλίες των υποψηφίων, για να δηλώσετε ότι μετέχετε στην εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ της Πάρου και ακόμη περισσότερο ο δυναμισμός της ομιλίας σας, επειδή σας έχω γνωρίσει ως άνθρωπο χαμηλών τόνων.

Εκτιμώ, ότι θα είστε από τους πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης στην Πάρο, μετά εννοείται από τον υποψήφιο βουλευτή Ηλία Γουρδούκη και το περιφερειακό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Ισιγώνη.

Επ΄ευκαιρία θα μου επιτρέψετε κύριε διαχειριστά, να κάνω μνεία στα 2 άρθρα σας με τον τίτλο «φόβος ή ελπίδα», που με εντυπωσίασαν.

Πράγματι το δίλημμα των εκλογών για αρκετούς ψηφοφόρους, που είναι και δικό μου δίλημμα, είναι κατά πόσον το πρόγραμμα Σαμαρά, που είναι και πρόγραμμα της τρόικα, θα μας βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο, (που μεταξύ μας δεν το βλέπω), ή αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση, με το πρόγραμμα που εξήγγειλε, να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση και να οδηγήσει τη χώρα στην οικονομική ανάκαμψη, εγχείρημα εξαιρετικά δύσκολο.

 Εσείς κάνατε τις επιλογές σας, εγώ είμαι ακόμη προβληματισμένος.

Φιλικά

Blog-plak

Δεν υπάρχουν σχόλια: