Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη της Νικολίτσας - Λίλης Αγγελοπούλου και του Μάριου Βαζαίου στην Πάρο.



Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου και στα πλαίσια της προεκλογικής ενημέρωσης, το Ποτάμι βρέθηκε στην Πάρο. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα του νησιού και η πολύ θετική ανταπόκριση των Παριανών ήταν εμφανής μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πρώτος σταθμός ο Ηχώ fm που μας δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσουμε στις ερωτήσεις της Γεωργίας που με αυτοθυσία λειτουργεί έναν σταθμό διατηρώντας εξαιρετική ποιότητα , δίνοντας την ευκαιρία της ελεύθερης έκφρασης στους πολίτες και στους πολιτικούς. Την ευχαριστούμε λοιπόν που μας έδωσε την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τις θέσεις μας με τον κόσμο της Πάρου.

Δεύτερος σταθμός η Νάουσα,  βόλτα στο λιμανάκι και τα σοκάκια και σύντομες ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον κόσμο που συναντήσαμε. Το ίδιο συνέβη και στην Παροικιά, στην αγορά και τα καφέ. Τελικός τόπος συνάντησης με τους Παριανούς το καφέ Ελλάδας Σπίτι.

Εκεί αφού αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των δεκάδων συμπολιτών μας κληθήκαμε να απαντήσουμε στις πολύ ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ερωτήσεις σε θέματα που τους απασχολούν  αντιλαμβανόμενοι κυρίως την κρισιμότητα της τρέχουσας πολικής κατάστασης σε σχέση με τους συσχετισμούς που θα προκύψουν μετά  την εκλογική αναμέτρηση.

Τους ευχαριστούμε και τους χρειαζόμαστε στην προσπάθειά μας για να αλλάξουμε τα πολιτικά ήθη, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους εθελοντές μας Κατερίνα Λέστου και Νίκο Ραγκούση για την αξέχαστη φιλοξενία (για δεύτερη φορά).

 

                                                                Νικολίτσα (Λίλη) Αγγελοπούλου

                                                                          Μάριος Βαζαίος

                                                            Υποψήφιοι Κυκλάδων με το Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: