Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΚΕΠ-ΟΣΑ: "ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ"


Μετά από την δημοσίευση των προσκλήσεων για τις συνεδριάσεις των συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μάρπησσας, Αρχιλόχου αλλά και της Νάουσας όπου η ώρα συνεδρίασης ποικίλει από τις 12:00πμ. έως τις 13:00πμ., αντί την μέχρι τώρα ώρα συνεδριάσεων η οποία ήταν συνήθως απογευματινές ώρες, καλούμε τον Δήμο να δώσει εξηγήσεις.
Δεν είναι κατανοητό γιατί αλλάζει η ώρα συνεδριάσεων χωρίς, προηγούμενα να γίνει συνεννόηση και να δοθεί κάποια εξήγηση στους συμβούλους της εκάστοτε κοινότητας.
Δεν είναι δυνατόν να θεωρείται, ότι οι σύμβουλοι που μετέχουν στα συμβούλια είναι το λιγότερο άεργοι, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για την αλλαγή της ώρας. Οι περισσότεροι σύμβουλοι έχουν κάποια ενασχόληση είτε μισθωτής εργασίας, είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεν γίνεται να παρατάνε τις εργασίες τους, τέσσερεις, τουλάχιστον, άνθρωποι ανά κοινότητα ώστε να βολεύεται κάποια άγνωστη σε εμάς κατάσταση.
Οι συνεδριάσεις των συμβουλίων είναι δημόσιες και δεν αφορούν μόνο τους συμβούλους, αλλά πολύ περισσότερο τους κατοίκους των κοινοτήτων. Ο ορισμός της νέας ώρας αποκλείει τους κατοίκους από την παρακολούθηση των συζητήσεων των θεμάτων που αποφασίζονται και που τους αφορούν άμεσα. Το νέο οράριο ούτε τις πιο προκομμένες νοικοκυρές βολεύει.
Απαιτούμε λοιπόν να δοθεί μια λογική εξήγηση για την αλλαγή της ώρας και να καταργηθεί η αλλαγή αυτή, μετά από την απαιτούμενη συζήτηση, στα συμβούλια και στο Δήμο.
Πάρος 25/11/2014
Οι σύμβουλοι της ΚΕΠΟΣΑ
Κώστας Θεοφίλης- Δημ. Κοινότητα Νάουσας
Σπυριδούλα Καβάλλη –Δημ. Κοινότητα Αρχίλοχου
Μένεγος Μαύρης- Δημ. Κοινότητα Παροικίας
Ματθαίος Σκανδάλης- Δημ. Κοινότητα Αγκαιριάς
Όλγα-Μαρία Τζανετάκη – Δημ. Κοινότητα Μάρπησσας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ζητάτε ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μπράβο δείχνετε από τώρα τα δόντια σας