Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Νέο κόμμα, που θα κινείται δεξιότερα της ΝΔ ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει ο Τ. Μπαλτάκος



Νέο κόμμα το οποίο θα ονομάζεται ρίζες ανακοίνωσε ότι θα ιδρύσει ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τ. Μπαλτάκος


Ένα νέο κόμμα το οποίο θα ονομάζεται «Ρίζες» θα ιδρύσει ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τ. Μπαλτάκος, ο οποίος αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση όταν βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να συνομιλεί με τον Ηλ. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι το νέο κόμμα θα κινείται ιδεολογικά στον χώρο της Δεξιάς και γνωστοποίησε ότι σε αυτό θα συμμετέχει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.

Σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι η Νέα Δημοκρατία «τώρα πια, δεν είναι Δεξιά. Είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα και τώρα που συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ κινείται σε κεντρώες πολιτικές», ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ανάγκη το 16,5% που στις ευρωεκλογές ψήφισε κόμματα δεξιά της ΝΔ να μπορέσει να ξαναμαζευτεί. Αν το είχε η ΝΔ αυτό το ποσοστό, θα ήταν αυτοδύναμη στη κυβέρνηση».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, ο Τ. Μπαλτάκος είπε ότι δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται, σημειώνοντας: «Ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω».

Πηγή: εκλογικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: