Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

4ο φιλανθρωπικό gala με επίδειξη μόδας στην Πάρο


Σας προσκαλούμε όλους στο 4ο φιλανθρωπικό gala με επίδειξη μόδας στην Πάρο. Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηις και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου και τα καταστήματα της Πάρου-Αντιπάρου, σας περιμένουν στο ανανεωμένο 4ο φιλανθρωπικό gala , στις 6 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην Πάρο, στο υπέροχο « Paros Rock »

Κάτι πολύ όμορφο θα συμβεί και αυτό  είναι πολύ σπουδαίο, γιατί ο σκοπός της εκδήλωσης είναι για να μαζευτούν λεφτά για έναν πολύ καλό και ωραίο σκοπό.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στα παιδιά με σύνδρομο Down.....αυτά τα παιδιά που τόσο τα αγαπάμε και τα στηρίζουμε. Βέβαια σε όλα αυτά έμμεση βοήθεια στην οργάνωση προσφέρει και ο συντάκτης του Blog μας αφού όταν του προτάθηκε και είδε τον σκοπό το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί και να απαντήσει ήταν ΝΑΙ.
Παρουσιαστές της βραδιάς, ο Λάζος Μαντικός και ή Άννα Σκούρτη. Βέβαια σε όλα αυτά να αναφέρουμε και την άμεση "ανταπόκριση" των μοντέλων, του χορογράφου άλλα και των Dj's.
Guset της βραδιάς, θα είναι η μοναδική Φαίη Λαιμού και γιατί μοναδική, γιατί όταν τις το αναφέραμε δεν είχε λόγο να μην δεχτεί μιας και ένα από τα καλά του χαρακτήρα της είναι ότι της αρέσει να παρευρίσκεται εκεί που χρειάζονται πραγματικά αγάπη 
Τα Κορίτσια που θα λάβουν μέρος είναι η Δέσποινα Παπαδοπούλου, Μαριτούλα Κλωνή, Τζωρτζίνα και Έλλη Πουρναρά.
Ενώ σημαντικοί είναι και η παρουσία των ανδρών μοντέλων.Γιάννης Εκμετζόγλου και Δημήτρης Ντάφας οι 2 πρώτοι.....!!!!
Και οι άλλοι 2 άντρες που θα πλαισιώσουν τα μοντέλα είναι ο Ίων Μάνγκος και ο Γιάννης Περδίκης.Ένα είναι το σίγουρο,ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό άλλα και όλη η διοργάνωση γενικά.
Χορογράφος στην εκδήλωση θα είναι ο Μοναδικός Κωνσταντίνος Μενούνος άλλα και μία χορογραφία θα μας προσφέρει και ένα από τα γυναικεία μοντέλα Μαριτούλα Κλώνη. Ενώ Guest της βραδιάς θα είναι και το συγκρότημα

48 ΩΡΕΣ που θα μας διασκεδάσουν άλλα και θα διασκεδάσουν όσους παρευρεθούν αλλά και οι DJset: Sound box.

Δεν υπάρχουν σχόλια: