Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Επαναληπτικές εκλογές σε 3 δήμους

Με 205 ψήφους διαφορά και 67% αποχή εξελέγη ο Ηλίας Σταμέλος (υποστηριζόμενος από τη Λαϊκή Συσπείρωση) δήμαρχος Καισαριανής παίρνοντας τον δημαρχιακό θώκο από τον έως χθες δήμαρχο Γιώργο Κοντόσταυλο (υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ). 
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταμέλος εξελέγη με 3933 ψήφους, έναντι 3728 ψήφων που έλαβε ο κ. Κοντόσταυλος. Τα άκυρα ανήλθαν σε 114 και τα λευκά σε 155. Ψήφισαν 7930 από τους 23833 δημότες Καισαριανής.
Στο δήμο Τροιζηνίας - Μεθάνων, όπου σημειώθηκε 50% αποχή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα δήμαρχος παραμένει ο εκλεγείς στις πρόσφατες εκλογές Κωνσταντίνος Καραγιάννης (που υποστηρίζεται από τη ΝΔ). Ο κ. Καραγιάννης είχε εκλεγεί δήμαρχος λαμβάνοντας 62,26% τη β' Κυριακή και 47,37% την α' Κυριακή των εκλογών. Ο τρίτος σε ψήφους Σάββας Αθανασίου (25,27% την α' Κυριακή) ήταν ο υποψήφιος που είχε προσφύγει προκαλώντας την σημερινή ψηφοφορία.
Σε ό,τι αφορά το δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας -που είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση μεταξύ των τριών όπου έγιναν επαναληπτικές εκλογές- με καταμετρημένα τα 10 από τα 39 εκλογικά τμήματα προηγείται ο Αθανάσιος Πανωλιάσκος (που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ). Ακολουθεί η Ιωάννα Κριεκούκη (υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ) και τρίτος ο νυν δήμαρχος Γιώργος Δρίκος (που υποστηρίζεται από τη ΝΔ). Σημειώνεται ότι στις εκλογές της περασμένης 'Ανοιξης, ο κ. Δρίκος είχε εκλεγεί δήμαρχος Μάνδρας λαμβάνοντας το 51,88% την β' Κυριακή και 38,01% την α' Κυριακή.
Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: