Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου ,συζήτησε κατά την χθεσινή του συνεδρίαση , την δράση του , για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις δράσεις μας , που θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

•             Σάββατο 6/12/2014 και ώρα 6μμ στο Paros Rock,συνδιοργανώνουμε με τον σύλλογο γυναικών Πάρου Αρηις, το 4ο φιλανθρωπικό gala με επίδειξη μόδας που λαμβάνουν μέρος τα καταστήματα της Πάρου-Αντιπάρου. Φέτος το γεγονός θα πλαισιώσουν μοντέλα επαγγελματίες ενώ επιπλέον την εκδήλωση θα κλείσουν μουσικά, το συγκρότημα 48 ώρες. Έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον σύλλογο παιδιών με σύνδρομο down.

•             Κυριακή 7/12/2014 και ώρα 6μμ συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Νάουσας.

•             Παρασκευή 12/12/2014 , στα καταστήματα του νησιού , θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο.

•             Σάββατο 13/12/2014 και ώρα 7.30μμ – στο βόλτο του Κρίσπη –Παλαιά Αγορά Παροικίας, συμμετέχουμε με μεζέ και σούμα στο τριήμερο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει η ΚΔΕΠΑΠ, ενόψει του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Παροικία-Πλατεία Εκατονταπυλιανής.
Ταυτόχρονα εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ (λειτουργία καταστημάτων έως 12 το βράδυ) σε συνδυασμό με μεγάλες προσφορές και ειδικές τιμές από τα καταστήματα της Παλαιάς Αγοράς.

•             Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 7μμ συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας , στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Παροικίας-Πλατεία Εκατονταπυλιανής.

•             Σάββατο 20/12/2014 και ώρα 7μμ,συμμετέχουμε με την γιορτή σούμας στο άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας της Αλυκής.

Επιπλέον ανακοινώνουμε στους επαγγελματίες ότι αποφασίστηκε να διεξαχθεί διαγωνισμός για την πιο καλαίσθητη-γιορτινή βιτρίνα που θα πραγματοποιηθεί κατά τις γιορτινές μέρες στα καταστήματα-μέλη του συλλόγου.

Η πενταμελής επιτροπή που θα αποτελείται από επαγγελματίες φωτογράφους και διακοσμητές , θα επισκεφτούν στις 30/12/2014 τα καταστήματα που θα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό . Μετά την βαθμολόγηση που θα πραγματοποιήσει η επιτροπή, θα ανακοινωθεί ο τυχερός, που θα κερδίσει 1 τριήμερο ταξίδι.

      Με ιδιαίτερη τιμή
    το Δ.Σ. του
       Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
      Πάρου – Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: