Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Το ταξίδι της προετοιμασίας του Χριστουγεννιάτικου παζαριού του Αρχιλόχου ξεκινά!


Αποσκευές: Κέφι και φαντασία!


Θέλετε να φτιάξετε χειροποίητα αντικείμενα, γλυκά, ποτά και όλων των ειδών τα καλά και να τα πουλήσετε; Επικοινωνήστε με την Ελένη Δερμεντζόγλου στο 6946793802 ή στείλτε e-mail στο paroscc@gmail.com ,για να κλείσετε πάγκο και ξεκινήστε τις κατασκευές και τα “μαγειρέματα”! 

Θέλετε να γίνετε εθελοντές βοηθοί; Δηλαδή, αυτοί που θα βοηθήσουν στο στήσιμο, τον στολισμό της αίθουσας, και γενικότερα στην προετοιμασία του χώρου και των δραστηριοτήτων μέχρι την έναρξη του παζαριού αλλά και κατά την διάρκειά του; Επικοινωνήστε με την Ραμόνα Γκίκα, στο 6942409173 και δηλώστε την συμμετοχή σας! 

Θέλετε να κάνετε κάποια δωρεά στην λοταρία μας; Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλη ή μικρή. Σημασία έχει η “προσφορά” και εκτιμούμε και καλοδεχόμαστε ακόμα και την μικρότερη! Για αυτές λοιπόν τις μικρές ή μεγάλες δωρεές, επικοινωνήστε με τον Γιώργο Γεμελιάρη στο 6944845372 (paroscc@gmail.com). 

Έχετε ιδέες και προτάσεις για καινούριες δραστηριότητες; Ελάτε σε ένα απο τα συμβούλια του Συλλόγου μας, που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 21:00 και μοιραστείτε τις μαζί μας! Όλα αυτά, μέχρι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου! 

Γιατί στις 13 Δεκεμβρίου, ο Αρχίλοχος θα ανοίξει τις πόρτες του για ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο διήμερο! Ένα διήμερο, που θα πάρει μορφή, σχήμα και άρωμα από την συμμετοχή όλων σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: