Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Παρέμβαση του Σωτήρη Καστρουνή για το υγειονομικό αεροπλάνο



Στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητήθηκε από την ΚΕΠΟΣΑ ενημερωτική λαϊκή συνέλευση με την παρουσία και του συμβουλίου του Βελεντζείου, γιατί μετά το θλιβερό γεγονός του ατυχήματος των δυο νέων συμπολιτών μας και όσα ακολούθησαν με την μεταφορά τους στην Αθήνα,  έχουν δημιουργηθεί τεράστια ερωτηματικά στην Παριανή κοινωνία για το Βελέντζειο και το υγειονομικό αεροσκάφος που έχει κοστίσει ένα εκατομμύριο ως τώρα και έχει να πετάξει πάνω από δυο χρόνια.

Τα μέλη του συμβουλίου του Βελεντζείου είναι παριανοί πολίτες και διαχειρίζονται ένα κληροδότημα, που  ανήκει σε όλο τον παριανό  λαό. Είναι ‘υποχρεωμένοι’ λοιπόν για τέτοια μείζονα ζητήματα  να ενημερώνουν και αυτόν  και όχι μόνο τους επικεφαλής των παρατάξεων.


Την πρόταση της ΚΕΠΟΣΑ την αντιπαρήλθε ο κ. Κωβαίος, λέγοντας ότι τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί μονοθεματικό συμβούλιο για την υγεία και τότε και αν και εφόσον, μπορεί να παρθεί απόφαση για λαϊκή συνέλευση. Πότε; ίσως τον … επόμενο χρόνο; Ο παριανός λαός πρέπει να έχει άμεση ενημέρωση για ότι συμβαίνει.

                                                         Καστρουνής Σωτήρης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αγαπητός φίλος Σωτήρης έχει απόλυτο δίκιο σε όσα γράφει για την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας του υγειονομικού αεροσκάφους και την ανάγκη ενημέρωσης του Παριανού λαού. Παράλειψη του όμως όπως και του αγαπητού Αλέξη είναι ότι ενώ ο δεύτερος δηλώνει ότι έχει ενημερωθεί από τον αρχηγό της παράταξης του για την συνάντηση του με το Βελέντζειο και κάνει σαν ΚΕΠΟΣΑ πρόταση για ενημερωτική λαϊκή συνέλευση με την παρουσία του συμβουλίου του Βελεντζείου και όχι ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου δείχνει να αγνοεί το τι έχει συμφωνήσει ο επικεφαλής της παράταξης του είδη στην συνάντηση που έχει προηγηθεί. Δηλαδή το Βελέντζειο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο στα μέσα του ερχόμενου μήνα !!!! Μήπως ξέχασε να τους το αναφέρει αυτό ο κ. Σαρρής ή μήπως ο Αλέξης δεν τον είχε ενημερώσει για το αίτημα που θα έκαναν αμφότεροι με τον αγαπητό Σωτήρη ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κουβέντα για νάχουμε να λέμε , φίλοι εκλεκτοί, τον χειμώνα.
Το Β.Ι επίσημα (Δ.Τ) δηλώνει έμμεσα αλλά σαφέστατα ότι υπάρχουν κακόβουλες ενέργειες τρίτων συμφερόντων κατά Κοινωφελούς Ιδρύματος . Αν λάβει γνώση η Εισαγγελία Σύρου , τότε οφείλει να καλέσει την διοίκηση να δώσει τις δέοντες εξηγήσεις .Ας προλάβει να τις δώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο . Πράξη χρειάζεται που λέει η κα. Γιάννα Α. και ο Δήμαρχός μας . Πράξη,Διαφάνεια και τα χέρια πάνω στο τραπέζι.