Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση


Το διοικητικό συμβούλιο του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου –Αντιπάρου, σας καλεί να παρευρεθείτε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος «Αρχίλοχος»  με θέμα την «Αιολική ενέργεια βιομηχανικής κλίμακας και επιπτώσεις στην Πάρο»  το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014 και ώρα 5.30μμ.

Αγαπητοί συμπολίτες και επιχειρηματίες του νησιού, το διοικητικό συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, έχει εκφράσει στο παρελθόν με διαφόρους τρόπους την αντίθεση του (δείτε την συννημμένη επιστολή με Αρ.πρωτ.5-2014), στην εγκατάσταση νέων αιολικών πάρκων στο νησί μας, την Πάρο. Θέλουμε την καθαρή και φθηνή ενέργεια αλλά με σύστημα που δεν θα χαλάει την εικόνα του νησιού , κάτι που θα συμβεί με την κακόγουστη εικόνα των τεράστιων αιολικών πάρκων  που οι κερδοσκόποι  θέλουν να εγκαταστήσουν στο νησί μας .

Η αγωνία της εταιρίας που θέλει να τοποθετήσει το αιολικό πάρκο είναι τόσο εμφανής που έστειλε «επεξηγηματική» επιστολή σε καταναλωτές της ΔΕΗ (επισυνάπτεται) προκειμένου να τους πείσει για το «καλό» που θα κάνουν τα αιολικά πάρκα στο νησί.


Θεωρούμε ότι με τέτοιου τύπου ενέργειες δεν μπορούν να πείσουν κανέναν συμπολίτη μας και  είναι χρέος μας , να ενημερωθούμε  για να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε , το νησί μας, από τα δόντια των «κερδοσκόπων» που μας την έχουν στημένη και είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν το μέλλον του νησιού μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: