Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ν.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ: "Πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης, απαγορεύεται η μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ΔΕΘ".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ
ΣΤΗ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ

Ο αντιδημοκρατικός και αυταρχικός δρόμος της συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με εντολή του απαγόρευσε από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ την αναμετάδοση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από το Βελλίδειο. Πρώτη φορά στα χρόνια της μεταπολίτευσης, απαγορεύεται η μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την ΔΕΘ.
Η συγκυβέρνηση του φόβου και της εξαθλίωσης δεν μπορεί πλέον να κρύψει τον πανικό της. Κάθε τους βήμα, τους φέρνει πιο κοντά στην κατάρρευση. Στην καθεστωτική λογοκρισία θα υπάρξει απάντηση από τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, από κάθε δημοκράτη πολίτη που θα σταθεί δίπλα μας, προκειμένου να διαφυλάξει τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό στα ΜΜΕ!
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων καλεί όλους τους Κυκλαδίτες να παρακολουθήσουν αύριο Σάββατο 13/09 στις 19:30 την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ζωντανά από το Ρ/Σ 105,5 στο Κόκκινο και μέσω διαδικτύου με εικόνα από τις ιστοσελίδες left.gr, stokokkino.gr και avgi.gr. Κατά την ομιλία θα ανακοινωθούν οι προγραμματικοί άξονες στους οποίους θα κινείται το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τα άμεσα μέτρα της κυβέρνησης της αριστεράς που στοχεύουν στην ανακοπή της ανεργίας, στην αλλαγή του φορολογικού συστήματος, στη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων και στην επαναφορά της χώρας στην ανάπτυξη.
Η λογοκρισία δεν θα περάσει! Η ηχηρή απάντηση πρέπει να δοθεί με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Βελλίδειο.
Το νέο αντιδημοκρατικό ατόπημα της κυβέρνησης δεν πρέπει να περάσει!



Λ Ο Γ Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α   Ε Σ Ε Ι Σ,   Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ   Ε Μ Ε Ι Σ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: