Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ

Τα σχόλιά μας, από πληροφορίες που μας έφτασαν, ενοχλούν.

Κάποιοι πιστεύουν, ότι στηρίζουμε το δήμαρχο και την παράταξή του και κάποιοι άλλοι, ότι είμαστε σκληροί απέναντι σε μια δημοτική αρχή που μόλις ανέλαβε και δεν έχει προλάβει ακόμη να καθίσει στις καρέκλες της εξουσίας.

Να το ξεκαθαρίσουμε σε κάθε κατεύθυνση.

Κριτήριο μοναδικό στα σχόλιά μας και την αρθρογραφία μας είναι το συμφέρον της Πάρου, όχι γενικά και αόριστα, αλλά με συγκεκριμένες προτάσεις και πράξεις.
Θα στηρίξουμε τη δημοτική αρχή, εάν είναι αποτελεσματική στην επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Θα στηρίξουμε επίσης όλες, χωρίς εξαίρεση, τις δημοτικές παρατάξεις, εφόσον διαπιστώσουμε, ότι ασκούν εποικοδομητική κριτική και οι προτάσεις τους βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων.

Θα ασκήσουμε όμως κριτική, εάν στις ενέργειες του δημάρχου κυριαρχήσει η μικροπολιτική, το ρουσφέτι και η κομματικοποίηση του δήμου.

Και βέβαια η κριτική μας δεν θα είναι μονοδιάστατη.

Θα επισημαίνουμε και τις ευθύνες της μειοψηφίας, εάν εμφανίσει αδράνεια, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν ενημερώνει τους δημότες, αλλά απλά περιορίζεται στην ανάγνωση του φακέλου του δημοτικού συμβουλίου πριν από κάθε συνεδρίαση του οργάνου.


Η Πάρος χρειάζεται, για να ορθοποδήσει, πολλή δουλειά όχι μόνο από τους αιρετούς που ασφαλώς έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και από τους φορείς του νησιού και από τους δημότες που συνήθως παραμένουν αδρανείς και τα περιμένουν όλα από τους άλλους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άστους να ενοχλούνται. Έτσι συμβαίνει με όποιους δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα αντικειμενικά.
Η μεγάλη πλειοψηφία των αναγνωστών πιστεύω ότι δεν αμφισβητεί την αντικειμενικότητα σου.
Οι υπόλοιποι ίσως να έχουν κάποιο πρόβλημα με την καταγραφή της εκάστοτε πραγματικότητας.