Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Mε αφορμή τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις ορισμένων για την πολιτική που ακολουθήθηκε τα προηγούμενα 3 χρόνια  από την Δημοτική αρχή  για τον Τουρισμό και τα σχόλια ότι μετά τις δημοτικές εκλογές «τα παρατήσαμε» έχουμε να παραθέσουμε τα εξής:


Ένας από τους τρόπους που επιλέχθηκαν  ως ο πλέον αποτελεσματικός για την προβολή του προορισμού με το μικρότερο δυνατό κόστος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ήταν οι φιλοξενίες γνωστών και καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων   οι οποίοι θα μετέφεραν την εμπειρία τους στα μέσα που εκπροσωπούσαν με αποτέλεσμα  να προκύψουν για την Πάρο, εκατοντάδες δημοσιεύματα σε γνωστά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.

Τον περασμένο Αύγουστο φιλοξενήθηκε στο νησί μας μεταξύ άλλων και ο Γερμανός Δημοσιογράφος κος Markus Schmidt ο οποίος ειδικεύεται στην προβολή προορισμών ιδανικών για οικογενειακό τουρισμό. Συγκεκριμένα το website που εκπροσωπεί  www.familienurlaub-info.com θεωρείται το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό website στη Γερμανία για οικογενειακές διακοπές. Με 60.000 οικογένειες να ακολουθούν πιστά τις προτάσεις του website και πάνω από 200.000 χρήστες τα αφιερώματα στο www.familienurlaub-info.com που κατέχουν τις πρώτες θέσεις στην έρευνα των μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης (π.χ.google.de) στη Γερμανία με λέξεις– κλειδιά όπως «οικογενειακές διακοπές», «ταξίδια για οικογένεια», «οικογενειακοί προορισμοί

Η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν δράσεις σαν και αυτές, εντός και εκτός του Δημοτικού συμβουλίου, είναι τα παρακάτω δημοσιεύματα που προέκυψαν από την παραπάνω φιλοξενία.


1.ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ:
   
http://www.familienurlaub-info.com




6. ΑΦΙΕΡΩΜΑ στις παραλίες:





Με την ευκαιρία αυτή ενημερώνουμε ότι μόνο την περίοδο Μάρτιος 2014 – Αύγουστος 2014 φιλοξενήθηκαν στο νησί μας  12 ελληνικές και ξένες δημοσιογραφικές αποστολές πάντα με την βοήθεια των επαγγελματιών του νησιού μας και των μελών της τουριστικής επιτροπής! Τα δημοσιεύματα που προέκυψαν από τις παραπάνω φιλοξενίες πολλά και σημαντικά, αντάξια του προορισμού και των δυνατοτήτων του.


Σε όλους αυτούς που βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική απαντάμε με το πιο ξεκάθαρο τρόπο, με τα αποτελέσματα των δράσεών μας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι μπράβο στους ανθρώπους που δούλεψαν σε αυτήν την κατεύθυνση...Είμαι από αυτούς που παρακολούθησα από κοντά την δουλειά της Τουρ. Επιτροπής της Πάρου! Δεν ψηφίζω στο νησί. Με τον τουρισμό ασχολούμαι 25 χρόνια ως διευθυντής σε μεγάλες μονάδες και ζω στην Πάρο τα τελευταία 2 χρόνια για πάνω από 4 μήνες το χρόνο. Την κα Χανιώτη την γνώρισα σε Διεθνή Έκθεση πριν 1 χρόνο περίπου ... πραγματικά της έβγαλα το καπέλο κι εγώ και οι συνάδελφοί μου για το πάθος και την ενεργητικότητά της. Έξυπνη γυναίκα, χαμογελαστή και αποτελεσματική. Ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει... Δεν έφυγε από τον χώρο της Έκθεσης ούτε λεπτό! Σε κάθε ραντεβού ήταν το ίδιο χαμογελαστή και εξυπηρετική! Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να αξιοποιούνται! Γεώργιος Π.