Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμαρχος στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει τη συνοχή της παράταξής του ενόψει των μυστικών ψηφοφοριών κατά την αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προχώρησε σε διαβουλεύσεις με στενούς συνεργάτες του με στόχο να μην πέσει κανένα λευκό ψηφοδέλτιο, κυρίως στην ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Μέσα στα πλαίσια αυτά προχώρησε σε συναντήσεις με «αμφισβητίες» της παράταξής του και από ότι φαίνεται περιόρισε σημαντικά το ενδεχόμενο να πέσουν λευκά από δημοτικούς του συμβούλους.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες  για τη θέση του αντιδημάρχου «παίζει» και το όνομα του Γιώργου Πούλιου, που ήταν ένας από τους «αμφισβητίες».

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε προφανώς έπειτα από συνεννόηση και χάριν της ενότητας της παράταξης, ο Άγγελος Πατέλης δεν πρόκειται να θέσει θέμα αντιδημαρχίας για τον εαυτό του. (Άλλωστε ουδέποτε έθεσε τέτοιο θέμα στον δήμαρχο).

Αδιευκρίνιστη συνεχίζει να παραμένει η στάση που θα τηρήσει ο Χαράλαμπος Μαλινδρέτος και έτερος δημοτικός σύμβουλος, αν δηλ. θα ψηφίσουν λευκό ή όχι.

Τα περισσότερα από τα πιο πάνω προέρχονται από παρασκηνιακές συζητήσεις, που ελάχιστα ενδιαφέρουν τους δημότες, οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν και περιμένουν είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους στο βαθμό που αυτό εξαρτάται από τη νέα δημοτική αρχή.


Από πληροφορίες που έχουμε, για την εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, όλες οι παρατάξεις της μειοψηφίας θα ρίξουν λευκό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αν αληθεύουν, έστω και κατ΄ελάχιστον οι πληροφορίες για μυστικές συζητήσεις και παρασκήνια, τότε τι χρειάζεται η μυστική ψηφοφορία; Διορίστε τους να τελειώνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Καλά μια ημέρα πριν το 1ο δημοτικό Συμβούλιο ο Μάρκος προσπαθεί να εξασφαλίσει πλειοψηφία;;; Με 65%;;; Ετσι θα προχωρήσουμε τα επόμενα 5 χρόνια; Πως θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις με τέτοιο σχήμα; Θα τρελαθούμε τελείως...