Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ: «βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

                                                              
   Δελτίο τύπου

Η εξάντληση του θέματος που προέκυψε κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 23ης Σεπτεμβρίου 2014 σχετικά με τον ορισμό του κου Χριστόφορου Ευστράτιου ως μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π , μου επιβάλει να δώσω,  απαντώντας την σχετική επιστολή του, τις απαραίτητες διευκρινήσεις ώστε ο καθένας μας να έχει πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

 Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω το θράσος ενός άνδρα που ασχολείται επί δεκαετίες με τα κοινά, να θεωρεί ψευδή και συκοφαντική, απόφαση του Δ.Σ.  της Δ.Ε.Υ.Α.Π, η οποία τον αφορά και με το περιεχόμενο της οποίας συμμορφώθηκε απολύτως χωρίς να κάνει την παραμικρή κίνηση προς την κατεύθυνση ακύρωσης ή τροποποίησής της. Και για να γίνω απολύτως σαφής αναφέρω τα παρακάτω:
•             Απόφαση Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Π. 103/2010
ΘΕΜΑ:  Λήψη απόφασης σε παράνομη επανασύνδεση υδρομετρητή
Το Δ.Σ. αποφασίζει ομόφωνα:
« Την επιβολή προστίμου 150 ευρώ στον κο Χριστόφορο Ευστράτιο, ιδιοκτήτη ακινήτου στην περιοχή Τσουκαλιά ( αρ. υδρομετρητή 1323, Δημοτικό  Διαμέρισμα Αρχιλόχου) για την παράνομη επανασύνδεση του υδρομετρητή που είχε διακοπεί από την Δ.Ε.Υ.Α.Π  λόγω χρεών.»

•             Ημερομηνία Αφαίρεσης Υδρομετρητή:  22 Ιουνίου 2010
•             Hμερομηνία απόφασης Επιβολής Προστίμου( 103/2010) 22 Ιουλίου 2010
Το ερώτημα  που τίθεται στον κο Χριστόφορο Ευστράτιο είναι:

Τι έκανε από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου για να τακτοποιήσει τα χρέη του ως όφειλε;

Η απάντησή του σε μένα και τον τότε πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π  είναι γνωστή.  Περιορίστηκε σε «ψευτοτσαμπουκάδες» και σε εκβιασμούς πιστεύοντας ότι εμείς θα ενδώσουμε , ενόψει εκλογών του Οκτωβρίου 2010, πράγμα που βεβαίως ποτέ δεν συνέβη.  

Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, του δείξαμε το δρόμο που πρέπει να ακολουθούν όσοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την ψήφο των πολιτών για προσωπικό τους όφελος.

  Βεβαίως, στην συνέχεια δεν ενέδωσα  και στον εκβιασμό που μου έθεσε ο κος Χριστόφορος ότι στο ψηφοδέλτιο είχα την δυνατότητα να συμπεριλάβω ή αυτόν ή τον κο Φραγκούλη.

  Αποτέλεσμα ήταν η απομάκρυνση του από την παράταξη και η ένταξή του, αργότερα, σε άλλο συνδυασμό, ελπίζοντας  υποθέτω, ότι θα επιτύγχανε με περισσότερη ευκολία τις, έξω από κάθε λογική, απαιτήσεις του.


Τονίζω, ότι το ψηφοδέλτιο της κας Πρωτολάτη το 2010 συγκροτήθηκε τον Οκτώβριο και όχι τον Ιούλιο όπως ψευδέστατα αναφέρει ο κος Χριστόφορος στην επιστολή του. Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη απόφαση τον οδήγησε σε άλλη παράταξη.

Επισημαίνω, ότι αυτή την απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α.Π. εγώ ουδέποτε την χρησιμοποίησα κατά την διάρκεια προεκλογικής περιόδου  προς άγραν ψήφων. Την επικαλέστηκα για πρώτη φορά στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όταν άκουσα το όνομα του κου Χριστόφορου να συμπεριλαμβάνεται στα μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης και μου ήρθε στο μυαλό αυτό που λέει ο λαός «βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Τέλος, αν ο κος Χριστόφορος πρέπει να λυπάται για κάτι, είναι για τις πράξεις του οι οποίες έχουν καταγραφεί , κατά τον πλέον επίσημο τρόπο και θα τον συνοδεύουν για πάντα.


                                                                                                          Χρήστος Βλαχογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: