Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ


Έφτασαν μέχρις εμάς τα πρώτα παράπονα για την συμπεριφορά ελάχιστων επιχειρηματιών απέναντι σε τουρίστες που έχουν σχέση κυρίως με το ανέβασμα των τιμών.

Επειδή η μετακίνηση των τουριστών από νησί σε νησί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της τουριστικής περιόδου, άρα και η σύγκριση των τιμών που έχουν διαμορφωθεί σε κάθε νησί, καλά θα κάνουν, όσοι με τρόπο τυχοδιωκτικό σκέφτηκαν να αρπάξουν όσα μπορούν περισσότερα, αδιαφορώντας για το μέλλον της τουριστικής Πάρου να προσέξουν πολύ.

Πριν από μερικά χρόνια επισκέφτηκε το γραφείο του δημάρχου ένας ελληνοκαναδός και του προσκόμισε λογαριασμό εστιατορίου που του είχαν χρεώσει το φαγητό δύο φορές και ένας άλλος που ήταν και δημοσιογράφος του είχε καταγγείλει, ότι ταξιτζής του χρέωσε τρεις φορές πάνω το κόμιστρο από την Παροικιά στο αεροδρόμιο.

Τέτοια περιστατικά ευτυχώς δεν έχουν ακουστεί, αυτό όμως που κυκλοφορεί είναι οι υπερβολικές τιμές που νοικιάζονται τα αυτοκίνητα και τα άλλα τροχοφόρα.


Επειδή η Πάρος τα προσεχή χρόνια θα είναι τουριστικός  προορισμός κυρίως για αλλοδαπούς, καλά θα κάνουμε να είμαστε όλοι μας (το τονίζουμε και πάλι) πολύ προσεκτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: