Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση


Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας,

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας αφορά άμεσα και το χωριό μας. Συγκεκριμένα οι δύο εκτάσεις με τους υγρότοπους, η «Πίσω Αλυκή» και ο «Άγιος Νικόλαος» πωλούνται μέσω ΤΑΪΠΕΔ, όπου ήδη έχουν εκχωρηθεί με  ΦΕΚ από το 2013.
Ως Τοπικό Συμβούλιο, μαζί με το νεοεκλεγέν Τοπικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, συγχωριανούς και φίλους της Αγκαιριάς, μετά από δύο συνεδριάσεις, αποφασίσαμε να συγκαλέσουμε Έκτακτη  Λαϊκή Συνέλευση προκειμένου να ενημερώσουμε όλους τους κατοίκους του χωριού για το μεγάλο αυτό θέμα και όλοι μαζί να αποφασίσουμε, για τις ενέργειες  στις οποίες πρέπει να προβούμε, ώστε να σταματήσουμε το κακό προτού αυτό ολοκληρωθεί και τα πράγματα γίνουν μη αντιστρέψιμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους, το χωριό και το μέλλον του.
Θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να αντιδράσουμε ως υπεύθυνοι και συνειδητοί πολίτες  που αγαπάμε τον τόπο μας λέγοντας ένα μεγάλο όχι στο ξεπούλημα της «Πίσω Αλυκής» και του «Αγίου Νικολάου».
Η Λαϊκή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 19: 30 (7:30 το απόγευμα) στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου [πρόκειται για τη Λαϊκή Συνέλευση που είχε προγραμματισθεί για τις 3 Αυγούστου και αναβλήθηκε].

Είναι προφανές ότι το θέμα αφορά όλους μας και επομένως πιστεύουμε ότι η  παρουσία σας είναι απολύτως αναγκαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: