Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαιτητικοί εργαζόμενοι….

Στην επιστολή παραίτησης του Προέδρου του Δ.Σ.  της  Δ.Ε.Υ.Α.Π.  στεκόμαστε στη φράση «Τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι σεβαστά αλλά μετά τη μη συναίνεση της νέας δημοτικής αρχής και διοίκησης της επιχείρησης, στην απαίτηση των εργαζομένων, για αύξηση των επιδομάτων τους, λόγω συμψηφισμού τους με παρελθόντα χρέη και οφειλές, θεώρησα έντιμο να μη δεσμεύσω με τις αποφάσεις μου κανέναν, πόσο δε ν’ απολογηθώ για παραλείψεις ή αποφάσεις άλλων».

Απαίτηση μας κ. Αντιπαριώτη ήταν και παραμένει η καταβολή των οφειλομένων  από παροχές ειδών ατομικής προστασίας και όχι  ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.

Απαίτηση μας ήταν και παραμένει να σεβαστεί η Διοίκηση της Επιχείρησης επιτέλους τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Απαίτηση μας ήταν και παραμένει να σταματήσει ο εμπαιγμός και οι συνεχείς προσβολές της νοημοσύνης μας, καθώς και του Παριανού λαού.

Απαίτηση μας ήταν και παραμένει η λογική συνέχειας της «Διοίκησης» και όχι η λογική «να σας τα δώσουν οι προηγούμενοι».

Δεν αρκεί μόνο να λέμε ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι σεβαστά και μετά δύο αράδες παρακάτω να πετάμε λάσπη για ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ!!!

Αν αυτό καταλάβατε μετά από συναντήσεις και διαπραγματεύσεις πέντε μηνών, μετά από τις γνωμοδοτήσεις νομικών και τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π., τότε μάλλον για λάθος λόγο παραιτηθήκατε.

Αναρωτιέται κανείς πως προκύπτει σαν λόγος παραίτησης η μη συναίνεση της  νέας Δημοτικής αρχής στο βαθμό που γνωρίζουμε μετά την τελευταία από κοινού συνάντηση για ενημέρωση επί του θέματος   τοποθετήθηκε θετικά και συμφώνησε .

Τέλος κ. Αντιπαριώτη δεσμευτικές είναι οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας των οποίων οι όροι καταπατήθηκαν και οφείλατε με αποφάσεις σας να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα και την εργασιακή ειρήνη. Δεν είχατε να απολογηθείτε σε κανέναν γι’ αυτό.


Ο ΦΟΒΟΣ κ. π.  Πρόεδρε είναι κακός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: