Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Δώστε λύση τώρα



Τα πρωτοφανή που συμβαίνουν στη ΔΕΥΑΠ, στις 11 Αυγούστου να απεργούν οι εργαζόμενοι, επειδή οι καθ΄ύλην αρμόδιοι αθέτησαν τα συμφωνηθέντα, δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει τις ευθύνες της, αλλά και η νέα, που αναλαμβάνει το δήμο σε 25 μέρες, έχει τις δικές της, αν δεχθούμε τα δηλωθέντα από τους εργαζόμενους, ότι συμφώνησε και εκείνη στη λύση του προβλήματος, όπως την διατυπώνουν.

Η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ, επιδέχεται και άλλων ερμηνειών, πέραν αυτής που επικαλείται στην παραίτησή του.

Ενδεχομένως φοβούμενος εμπλοκή σε περιπέτειες που «κοστίζουν», ενώ πλέον δεν θα ασκεί διοίκηση, προτίμησε να παραδώσει  την εκκρεμότητα αυτή στη νέα δημοτική αρχή.

Αυτό θα φανεί από τη στάση που θα τηρήσει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο η δημοτική πλειοψηφία, που, όπως πληροφορηθήκαμε, προσδιορίζεται πριν από τις 15 Αυγούστου.

Εμείς θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά, ότι η λύση, στο πρόβλημα που προέκυψε, πρέπει να δοθεί άμεσα και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων μερών.


Η τουριστική Πάρος στηρίζεται στην απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης, με την εξασφάλιση των αναγκαίων μεγάλων ποσοτήτων νερού που χρειάζεται το νησί και με την επισταμένη παρακολούθηση των τριών βιολογικών καθαρισμών που προστατεύουν και καθιστούν τις παραλίες της Πάρου καθαρές και ακίνδυνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: