Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ




Μικροεπαγγελματίας του λιμανιού μας πλησίασε και μας έκανε μια πρόταση για την ελάφρυνση του κυκλοφοριακού του λιμανιού, τώρα που η κίνηση είναι πολύ μεγάλη.

Εμείς τη μεταφέρουμε, επειδή επέμενε και οι αρμόδιοι ας τη μελετήσουν κι αν την βρουν ενδιαφέρουσα ας τη εφαρμόσουν έστω και δοκιμαστικά.

Μας είπε λοιπόν: «Το πρόβλημα επιδεινώνεται από τις νταλίκες, τα φορτηγά και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.
Εάν οι νταλίκες και τα φορτηγά αμέσως μετά την έξοδό τους από το γκαράζ του πλοίου, παρέμεναν στο λιμάνι και αναχωρούσαν για τον προορισμό τους αργότερα και τα λεωφορεία ξεκινούσαν τα δρομολόγιά τους μετά την αναχώρηση του πλοίου το κυκλοφοριακό φορτίο των δρόμων θα υφίστατο σημαντική ελάφρυνση.

Γιατί το κυκλοφοριακό χάος συνήθως προκαλείται από τα μεγάλα οχήματα που λόγω της στενότητας των δρόμων και των παράνομα παρκαρισμένων Ι.Χ.  διακόπτουν την κυκλοφορία.

Επίσης χρήσιμο είναι μέρος των Ι.Χ. να διοχετεύεται στον παραλιακό δρόμο της Παροικιάς.

 Αυτό θα είναι χρήσιμο και για τον τουρισμό της Παροικιάς, αφού πολλοί επισκέπτες του νησιού που έχουν προορισμό τα χωριά  και την Αντίπαρο δεν γνωρίζουν καθόλου την πρωτεύουσα του νησιού».

Η Πάρος των δύο δημάρχων, ας εξετάσει μαζί με το Λιμεναρχείο την πρόταση, ίσως προκύψει κάτι που θα βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: