Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Απεργούν την Δευτέρα (11/8) οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ


Σύμφωνα με πληροφορίες μας το σωματείο των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ αποφάσισε με  29 ψήφους υπέρ και 1 λευκό, έπειτα από μυστική ψηφοφορία, απεργιακές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Δευτέρα 11 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα εάν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία δεν έχει επιλυθεί το αίτημά τους (να τηρηθούν τα υπεσχημένα από τη διοίκηση της επιχείρησης), τότε θα προχωρήσουν σε 24ώρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Αντιπαριώτης υπέβαλε την παραίτηση τους  μετά, όπως ισχυρίζεται, την άρνηση της νέας δημοτικής αρχής να συναινέσει «στην απαίτηση των εργαζομένων για αύξηση των επιδομάτων τους, λόγω συμψηφισμού με παρελθόντα χρέη και οφειλές».

Ο παραιτηθείς πρόεδρος, όπως γράφει στην επιστολή παραίτησής του, θεωρεί έντιμο να μην δεσμεύσει με τις αποφάσεις του κανέναν, εννοώντας προφανώς τη νέα δημοτική αρχή.


Εμείς θα επαναλάβουμε, ότι πρέπει να αρχίσει αμέσως διάλογος μεταξύ των εμπλεκομένων μερών  για την επίλυση της οικονομικής διαφοράς που έχει προκύψει, τονίζοντας ότι, όταν δίδονται υποσχέσεις που αφορούν εργαζόμενους, αυτές πρέπει  να τηρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: