Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Δυο μικρές καλές ειδήσεις

Μπορεί κάποιοι αιρετοί του Δήμου μας να ενοχλούνται από τα συνεχή δημοσιεύματά μας για την εγκατάλειψη της Παροικιάς, όμως  ένας από τους στόχους μας  είναι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, από την όποια δημοτική αρχή βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου.

Θεωρούμε θετικό δείγμα γραφής, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνονται για την επισημάνσεις μας και προσπαθούν εκ των ενόντων και με την στήριξη του Μηνά Καλακώνα να βελτιώσουν το επίπεδο των υπηρεσιών τους.

Δύο παραδείγματα:  ο δρόμος με την αυτοφυή βλάστηση που καθαρίστηκε άμεσα και οι καμένες λάμπες του οικισμού που αντικαταστάθηκαν σε μεγάλο ποσοστό.




Οι υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου ελευθέρωσαν το δρόμο από την αγριοσυκιά

Βέβαια έπρεπε να υπάρξει γνωστός σε μας δημότης, που πρόσφερε δωρεάν όσες λάμπες βρήκε σε κατάστημα της Παροικιάς, όταν αυτό είναι υποχρέωση του Δήμου, ο οποίος δεν φρόντισε εγκαίρως να ξεκινήσει τις διαδικασίες προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού.


Όμως οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου ανταποκρίθηκαν αμέσως και αν υπήρχαν περισσότερες λάμπες  θα είχαν αντικατασταθεί και άλλες γιατί υπάρχουν ακόμα περιοχές του οικισμού που είναι σκοτεινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: