Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ποιοι αναλαμβάνουν τα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας


Χθες σύμφωνα με πληροφορίες μας συνεδρίασαν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας  υπό την προεδρία του νέου δημάρχου, Μάρκου Κωβαίου, με αντικείμενο συζήτησης την τοποθέτηση των επικεφαλής στα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας.

Για την ΚΔΕΠΑΠ αποφασίστηκε να προταθεί για  πρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μαρινόπουλος, για τη ΔΕΥΑΠ ο δημοτικός σύμβουλος Βατίστας Ρούσσος για το Λιμενικό Ταμείο ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Καραχάλιος , για το φορέα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο δημοτικός σύμβουλος Μικές Λεοντής και για το φορέα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πετρόπουλος.

Παρά το γεγονός, ότι δεν έγινε συζήτηση για τους αντιδημάρχους και για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις αντιδήμαρχοι έχουν επιλεγεί ήδη από το Δήμαρχο και είναι οι Άγγελος Πατέλης, Χρήστος Χριστόφορος και Δώρα Σαρρή.


Τέλος για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ακούγονται τα ονόματα του Χριστόδουλου Σαραντινού και του Χαράλαμπου Μαλινδρέτου, με πιθανό ενδεχόμενο  ο Χριστόδουλος Σαραντινός να είναι πρόεδρος τα πρώτα 2,5 χρόνια της θητείας της δημοτικής αρχής και τα επόμενα 2,5 ο Χαράλαμπος Μαλινδρέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: