Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ



ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΡΑΒΕΛΗ


Εγκαίνια: Τετάρτη  18 Ιουλίου 2014, ώρα 9:00 μ.μ.
Από 18  ΙΟΥΛΙΟΥ – 26  ΙΟΥΛΙΟΥ

Ώρες λειτουργίας : 11:00 πμ – 1:00 μμ  &  6:00 μμ – 12:00 πμ

Δημοτική πινακοθήκη Αγίου Αθανασίου , Νάουσα- Πάρος
 Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Κύκλοι μέσα από την Αρχαία Ελλάδα είναι ο τίτλος της έκθεσης που  παρουσιάζει η Κατερίνα Μαραβέλη στην Δημοτική πινακοθήκη στην Ναουσα στην Πάρο τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν 18 Ιουλίου 2014.

Η  κάτοψη της θόλου του Ασκληπιείου στην Επίδαυρο, Ο δίσκος της  Φαιστού στο ανάκτορο της  Κρήτης είναι μερικοί μόνο από  τους χωροχρονικούς κύκλους που θα παρουσιαστούν  μέσα από ένα  ταξίδι αναζήτησης  της χαμένης γνώσης , της χαμένης αλήθειας στην σύγχρονη πραγματικότητα .
 Κάθε ένα από τα  έργα είναι αποτέλεσμα ξεχωριστής ιστορικής μελέτης έχει την δίκη του μοναδική πορεία για αυτό και η παρουσίαση θα γίνει όπως σε ένα μουσειακό χώρο με  ιστορικές αναδρομές.

Η Κατερίνα Μαραβέλη μετά από σειρά πετυχημένων παρουσιάσεων έργων μοντέρνας τέχνης   με βάση  την μελέτη του κύκλου  στην ψυχοσύνθεση του ατόμου αλλά και στην ψυχολογία του χώρου ,
έρχεται να μας παρουσιάσει φέτος το καλοκαίρι  μέσα από ευφάνταστα και πρωτότυπα υλικά, την δική της αλήθεια ,τολμώντας να ενώσει με τρισδιάστατους κύκλους  το παρελθόν και  το μέλλον.

Έκθεση μέσα στην έκθεση



Μέσα από τα έργα   ξεχωρίζει  εκείνο που είναι εμπνευσμένο απο τα γρανάζια του  αρχαίου υπολογιστή  που βρέθηκε στο ναυάγιο των Αντικυθήρων  . Η Κατερίνα  Μαραβέλη με σημείο  αναφοράς αυτό το έργο παρουσιάσει  σε μια δεύτερη ενότητα της έκθεσης ,   έργα μεγάλων διαστάσεων με θέμα  το πνεύμα του βυθού  του ναυάγιου των Αντικυθήρων .


Επικοινωνία  : www.artcaterinamaraveli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: