Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κλείνει το ΙΚΑ της Πάρου και «ημείς άδωμεν»


Η είδηση ήταν αναμενόμενη . Μήνες τώρα οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, που είναι παράρτημα της Νάξου, προειδοποιούσαν, ότι οι υπηρεσίες του ΙΚΑ θα μεταφερθούν στη Νάξο. Όμως από καμιά πλευρά των τοπικών μας πολιτικών ηγεσιών δεν έγινε κάτι το ουσιαστικό, εκτός από μερικές περιστασιακές διαμαρτυρίες .

Και φτάσαμε στο 12 παρά 5 , όταν ο πολύς κύριος Λοβέρδος Σπυρόπουλος, του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ, διοικητής του ΙΚΑ, αποφάσισε και αυτός να συμβάλει στην αποψίλωση της Πάρου από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ο κ. Βρούτσης, που κατηγορείται στην Πάρο, ότι θέλει να μετατρέψει το νησί μας σε δορυφόρο της Νάξου, σιωπά, όπως σιώπησε και κατά την διάρκεια των μεγάλων αγώνων του παριανού λαού για τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας στην Πάρο και την Αντίπαρο.

Τα μόνα «προβλήματα», που επιλύει στην Πάρο, όπως ακούγεται, έχουν σχέση με μια παλαιοκομματική ρουσφετολογική πολιτική, που του εξασφαλίζει το απαραίτητο συμπλήρωμα ψήφων για να εκλέγεται βουλευτής, αφού η κύρια δεξαμενή ψήφων γι΄αυτόν είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του η Νάξος.

Το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς.

Τι έχει πράξει ως τώρα η απερχόμενη, αλλά και επερχόμενη δημοτική αρχή;

Μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, δεν έχει υπάρξει καμιά ανακοίνωση που να μας πληροφορεί για κάποιες ενέργειες.

Γνωρίζουμε μόνο την είδηση. Ότι το ΙΚΑ της Πάρου  αναστέλλει τη λειτουργίας του από τις 16 Ιουνίου 2014.

Περαστικά μας!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΛΕΙΣΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ο "υπερυπουργός"αν δεν κάνουμε λάθος, είναι Παριανός και μόνο για το καλό της Πάρου δούλεψε ΧΩΡΙΣ να θίξει άλλο νησί.... Εδώ μιλάμε για έναν Ναξιώτη υπουργό ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να ρημάξει την Πάρο και τα γύρω νησιά... το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει "μπλε" ο χάρτης των Κυκλάδων... για να μπορεί έχει τον έλεγχο