Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αφορά την υγεία όλων των γυναικών της Πάρου και της Αντιπάρου


Όταν ένας γιατρός του Κέντρου Υγείας χρειάζεται ένα ιατρικό διαγνωστικό μηχάνημα για να προσφέρει καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες και το άθλιο κράτος μας στην κατάσταση που βρίσκεται αδυνατεί να του το προσφέρει, τότε εμείς ως κοινωνία ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε.

Το έχουμε πράξει και στο πρόσφατο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι συμπολίτης μας πρόσφερε στο γυναικολογικό ιατρείο εξεταστική καρέκλα σε αντικατάσταση της σκουριασμένης, άλλος συμπολίτης εξάρτημα για τον υπερηχογράφο, ο εμπορευματικός σύλλογος ένα φορητό απινιδωτή και αυτά πέρα από τα αναλώσιμα που πρόσφεραν οι σύλλογοι γυναικών, ο σύλλογος των ξενοδόχων και μια ιταλική μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Τώρα προέκυψε η ανάγκη ενός διαγνωστικού μηχανήματος που αφορά τις γυναικολογικές εξετάσεις.
Πρόκειται για τον ηλεκτρονικό ενδοκοιλοτικό ηχοβολέα που εφαρμόζεται στην ενδοκολπική υπερηχοτομογραφία.

Η τιμή του, χωρίς ΦΠΑ, είναι 3200 ευρώ και ο γυναικολόγος του Κέντρου Υγείας το χρειάζεται.


 Οι σύλλογοι που στο πρόσφατο παρελθόν στάθηκαν κοντά στο Κέντρο υγείας και το στήριξαν, ας πάρουν επάνω τους την υπόθεση ιδιαίτερα οι δραστήριοι σύλλογοι γυναικών της Πάρου, αφού το μηχάνημα αυτό αφορά άμεσα όλες τις γυναίκες της Πάρου. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει επί τέλους με το Βελέντζειο. Στον προϋπολογισμό του βάζει 140.000 Ευρώ ετήσια για το υγειονομικό που παραθερίζει και για 3-4 ψωροχιλιάρικα σφυρίζει αδιάφορα ;;

Ανώνυμος είπε...

Σωστά !! Το Βελέτζειο έχει επίσης, δώσει μέχρι πρόσφατα στο κέντρο υγείας Πάρου πάνω από 1.300.000 ψωρό εκατομμύρια Ευρώ!! θα πρότεινα να ρωτήσετε τους υπεύθυνους του κέντρου υγείας ( που σφυρίζουν αδιάφορα και προκλητικά) μήπως έχουν περισέψει τίποτα ψωροχιλιάρικα........

Ανώνυμος είπε...

Μη ΄πετάτε΄ αβασάνιστα νούμερα για εντυπωσιασμό ,εκτός αν εννοείτε σε βάθος χρόνου 15-20 χρόνων και ούτε ευθύνες σε τρίτους. Η διοίκηση του Β.Ι πάσχει από έλλειψη δημοσιότητας / ενημέρωσης των παριανών. Που πότε συνεδριάζει. Ισο-Απολογισμούς κ.α . Σίγουρα ο Αείμνηστος θα το απαιτούσε.