Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Με οργανωτικά θέματα ασχολήθηκε χθες η παράταξη Κωβαίου


Σύμφωνα με πληροφορίες μας η χθεσινή συνεδρίαση της παράταξης Κωβαίου, η πρώτη μετά τις εκλογές, στην οποία συμμετείχαν εκλεγμένα και μη μέλη του ψηφοδελτίου, αλλά και άτομα που δε συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, ασχολήθηκε με οργανωτικά θέματα με στόχο την καλή λειτουργία της παράταξης και την αξιοποίηση των μη εκλεγμένων μελών της.

Αποφασίστηκε οι 7 πρώτοι επιλαχόντες να αποτελέσουν το όργανο που θα έχει την ευθύνη της παράταξης, το οποίο θα υποστηρίζεται από τριμελή γραμματεία και επίσης να οριστούν θεματικές επιτροπές για την επεξεργασία των βασικών θεμάτων που θα απασχολήσουν το Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα.

Για την στελέχωση των οργάνων του Δήμου δεν υπήρξε συζήτηση. Εξαίρεση αποτέλεσε η ομάδα της Νάουσας που εμφανίστηκε συσπειρωμένη και απαίτησε ο ένας αντιδήμαρχος να είναι οπωσδήποτε Ναουσαίος, χωρίς να κάνει αναφορά σε όνομα.

Ειπώθηκε επίσης ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν παλιά και φθαρμένα υλικά.

Όπως μας πληροφόρησαν η απάντηση του Μάρκου Κωβαίου ήταν ότι ο ίδιος θα ορίσει τους αντιδημάρχους, σε αντίθεση με τη σύνθεση των άλλων δημοτικών οργάνων την οποία αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο.


Στην συνεδρίαση συμμετείχαν περίπου 70 άτομα και όπως πληροφορηθήκαμε το κλίμα ήταν καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: