Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

“Μες του Αιγαίου ... άγγελοι φτερουγίζουν ”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/6/2014 στην Πλατεία “Παπα-Γιώργη Στάμενα” το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, με τίτλο  “Μες του Αιγαίου ... άγγελοι φτερουγίζουν ” που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας.

     Ευχαριστούμε πολύ όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, το Δήμο Πάρου, την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π και την Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας.

    Ευχαριστούμε πολύ όλα τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν για την όμορφη και άψογη παρουσίασή τους, τους μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωσή μας, όλους τους χορηγούς μας, που για μια ακόμα φορά έδειξαν την ευαισθησία τους στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο καθώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας που στόλισαν τον μπουφέ με τα όμορφα εδέσματα τους και όλους τους εθελοντές, που μας βοήθησαν με την ψυχή τους σε όποια θέση και αν ήταν και με οποιοδήποτε τρόπο γιατί μόνο ενωμένοι, αγαπημένοι και σαν μια γροθιά μπορούμε να πραγματοποιούμε τέτοιες εκδηλώσεις.
        

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: