Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ευρωεκλογές: Ευκαιρία για ψήφο διαμαρτυρίας


Είναι γνωστοί στους κυβερνώντες οι αγώνες του παριανού και αντιπαριώτικου λαού  για την προστασία της υγείας του.

Αγώνες πρωτοφανείς και μοναδικοί στην ιστορία των νησιών μας.

Σύμπας ο λαός, μηδέ της Τοπική μας Εκκλησίας εξαιρουμένης, απαίτησε τα αυτονόητα.

Και όμως η κυβέρνηση ούτε τη μεγάλη κινητοποίηση της Αθήνας έλαβε υπόψη, ούτε το δημοψήφισμα, ούτε τη μεγάλη συγκέντρωση στο λιμάνι της Παροικιάς.

Τα παιδιά της Πάρου, τα δικά μας παιδιά, παραμένουν μέχρι σήμερα χωρίς τη φροντίδα παιδιάτρου και το Κέντρο Υγείας χωρίς το ιατρικό προσωπικό που προβλέπεται από τον οργανισμό λειτουργίας του.

Ακόμα και ο αξονικός τομογράφος που μας έστειλαν είναι «παρκαρισμένος» εδώ και αρκετούς μήνες στο Κέντρο Υγείας, χωρίς να έχει ετοιμαστεί ο χώρος εγκατάστασής του.

Αυτή η εικόνα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης δεν πρέπει να αφήσει κανένα μας αδιάφορο, όταν βρεθούμε μπροστά στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε, απέναντι στους εαυτούς μας, την οικογένειά μας  και τα παιδιά μας, να στείλουμε προς τους κυβερνώντες ένα ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας, ψηφίζοντας οποιοδήποτε άλλο κόμμα, πλην των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Η ψήφος αυτή θα αποτελέσει προειδοποίηση για το τί θα συμβεί στην Πάρο και την Αντίπαρο στις εθνικές εκλογές, αν συνεχίσουν να αδιαφορούν για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα νησιά μας, με πρώτο και μεγαλύτερο αυτό που αφορά την προστασία της υγείας μας.

Μετά τις ευρωεκλογές δεν πρόκειται να πέσει καμιά κυβέρνηση σε κανένα κράτος της Ευρώπης και προφανώς και στην Ελλάδα, παρά τα όσα λέγονται στα πλαίσια της προεκλογικής τακτικής των κομμάτων.


Μηνύματα όμως αποστέλλονται προς τις κυβερνήσεις. Και αποτελεί μοναδική ευκαιρία και η Πάρος να στείλει το δικό της μήνυμα.

Κώστας Αργουζής
Πρώην δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: