Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Μάρκο, μοίρασε από τώρα δουλειές


Επειδή ως γνωστόν «η αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας» και εμείς θα προσθέσουμε ότι, στην πολιτική, η αργία  σε κάθε παράταξη αναπαράγει αντιθέσεις, αντιπαλότητες και κάποιες φορές  ξεκατινιάσματα, Μάρκο, μοίρασε από τώρα δουλειές.

Π.χ. Κάποιος πρέπει να χρεωθεί επειγόντως το φάκελο του νέου αεροδρομίου και να αρχίσει το τρέξιμο για τα κτιριακά του έργου.

Εκεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Βασ. Γεωργίου 1 στο Ελληνικό, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, θα αποκτήσει πλήρη εικόνα  για το που βρίσκεται αυτή η τόσο σοβαρή και επείγουσα για την Πάρο υπόθεση.

Εμείς από όσα γνωρίζουμε, η προμελέτη περιλαμβάνει το κτίριο του αεροσταθμού, τον Πύργο ελέγχου, το κτίριο του πυροσβεστικού σταθμού και το φυλάκιο ασφαλείας.

Θα χρειαστεί, όπως έχουμε πληροφορηθεί η σύνταξη των τευχών δημοπράτησης και μετά την ολοκλήρωση αυτού του φακέλου, θα γίνει διαγωνισμός, προσοχή  όχι για να δημοπρατηθεί το έργο, αλλά για την ανάθεση των υπολοίπων σταδίων της μελέτης.

Ένα άλλο έργο για το οποίο έχει εκπονηθεί η προκαταρκτική μελέτη, αλλά επειδή έχουν αλλάξει τα τεχνικά δεδομένα χρειάζεται επικαιροποίηση, είναι η κατασκευή οδικής πρόσβασης προς το αεροδρόμιο, που έχει προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ.

Εάν η νέα δημοτική αρχή φιλοδοξεί να είναι αυτή που θα εγκαινιάσει το έργο, τότε θα πρέπει, μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει και επίσημα τις τύχες της Πάρου, να έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Αθήνα με προορισμό αρχικά την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και εν συνεχεία το Υπουργείο Μεταφορών.


Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η ΕΥΔΕ Αεροδρομίων Νοτίου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: