Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Προς Υποψιασμένο Πολίτη

Ονομάζομαι Αγγελοπούλου Σοφία και κατοικώ στη Νάουσα.

Διάβασα το άρθρο "Οι δημοτικές εκλογές μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις;"στο blog Η ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΣ. Δεν γνωρίζω το συντάκτη του αλλά θα ήθελα αν αυτό είναι δυνατό να πάρω μια απάντηση σε μια απορία μου.

Αναφέρει το άρθρο για τον κο Κωβαίο: ' Το που θα φτάσει , έχει σχέση με τα ποσοστά που θα πάρει σε Παροικιά και Νάουσα , όπου και στις δύο αυτές μεγάλες δεξαμενές ψήφων , το ψηφοδέλτιό του δεν διαθέτει υποψηφίους με σημαντική ανταπόκριση στο εκλογικό σώμα, με εξαίρεση ίσως τους υποψηφίους που μετακινήθηκαν προς τον αυτόν από την παράταξη της Πρωτολάτη."

Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί ο συντάκτης δεν λαμβάνει υπ' όψη του καθόλου τον νυν Πρόεδρο της Νάουσας, κο Γεώργιο Μπαρμπαρίγο, ο οποίος μετακινήθηκε στο ψηφοδέλτιο του κου Κωβαίου από την παράταξη του κου Βλαχογιάννη; Του διέφυγε ή τον θεωρεί κι αυτόν χωρίς ανταπόκριση  στο εκλογικό σώμα (δηλαδή με λίγα λόγια αποτυχημένο ως Πρόεδρο) ;
                                                                                           Μετά τιμής

                                                                                    Αγγελοπούλου Σοφία
Κυρία Αγγελοπούλου,

Ο κ. Μπαρμπαρίγος είναι εξαιρετικός. Αγαπάει αυτό που  κάνει και προφανώς άλλαξε παράταξη, επειδή οι προτάσεις του για τη Νάουσα δε βρήκαν ανταπόκριση.

Όμως το ψηφοδέλτιο του κ. Κωβαίου έπρεπε να είναι καλύτερο και με μεγαλύτερη απήχηση στο εκλογικό σώμα, γιατί η Νάουσα έχει πολλά προβλήματα.

Με εκτίμηση

Υποψιασμένος Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: